Homepage  / Vedete străine

Joe Jonas și Sophie Turner au ajuns la un acord privind custodia fiicelor. Ce decizie importantă au luat

Joe Jonas și Sophie Turner au ajuns la un acord privind custodia fiicelor. Ce decizie importantă au luat
12

de Roxana Mirea,

Joe Jonas și Sophie Turner se află în plin proces de divorț, iar acum au luat o decizie importantă în ceea ce privește custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Acordul la care cei doi artiști au ajuns este valabil doar până la sfârșitul anului.  

Ce au decis Joe Jonas și Sophie Turner în legătură cu custodia fiicelor  

Joe Jonas și Sophie Turner fac progrese în ceea ce privește divorțul lor în curs. În documentele obținute de ET, cântărețul din trupa Jonas Brothers și actrița din Game of Thrones au ajuns la un acord de custodie temporară cu privire la fiicele lor, Willa, în vârstă de 3 ani, și Delphine, în vârstă de un an. Acordul este valabil până la sfârșitul anului. 

Potrivit documentelor, instanța a decis că Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, și Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, vor petrece fiecare câte două săptămâni cu copiii lor, până în ianuarie. În timpul în care vor sta cu fiicele lor, fiecare va putea călători oriunde în Statele Unite sau în Regatul Unit, împreună cu fetițele.

Turner și Jonas vor alterna săptămânile între octombrie și decembrie. Documentele arată că fetele vor fi cu tatăl lor de Ziua Recunoștinței și cu mama lor de Crăciun. 

Părțile au fost angajate într-o mediere productivă în perioada 4-7 octombrie 2023. Datorită progreselor înregistrate în cadrul medierii, părțile consideră că urmează să se ajungă la o soluționare amiabilă a tuturor problemelor dintre ele”, se arată în documente. 

Acordul de custodie vine la câteva zile după ce Turner și Jonas au participat la o mediere de patru zile în New York City. Acest lucru vine, de asemenea, după ce cuplul a avut prima audiere în instanță, la care Jonas nu a participat, iar Turner a participat virtual.  

Joe Jonas și Sophie Turner se află la un pas de divorțIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Când a apărut problema custodiei copiilor 

Problema custodiei copiilor lor a fost o bătălie între cei doi încă de când Jonas a depus cererea de divorț, pe 5 septembrie, după patru ani de căsnicie. 

Două săptămâni mai târziu, Turner a intentat un proces împotriva lui Jonas, acuzându-l de „reținere abuzivă” a celor doi copii și cerând instanței ca fetele lor, care au dublă cetățenie, să se întoarcă în Anglia, țara ei natală, „reședința lor obișnuită”. În proces, Turner a mai spus că familia s-a mutat în Anglia în aprilie. 

La câteva zile după ce actrița a intentat procesul, ET a confirmat că cei doi au convenit asupra unui ordin de consimțământ provizoriu, care interzice scoaterea copiilor din New York până la un nou ordin al instanței.   

În prezent, Turner locuiește cu fiicele lor într-un apartament împrumutat de Taylor Swift în New York, în timp ce Jonas se află în turneu. Pe 2 ianuarie 2024, cuplul are un proces pentru a încerca să rezolve problema custodiei fiicelor lor și să ajungă la o soluție permanentă. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton