; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jodie Foster a anunţat că e lesbiană la Globuri

15 January 2013

Celebra actriţă din Taxi Driver' şi Tăcerea mieilor' a fost onorată cu premiul Cecil B. DeMille la gala Globurilor de Aur de duminică şi a ţinut un discurs de aproape şapte minute în care a anunţat că e lesbiană – confirmând speculaţii mai vechi din presa de peste Ocean.

În emoţionantul ei discurs, Foster a vorbit a atins mai multe puncte, de la nevoia ei de intimitate (joacă în filme de la 3 ani), până la sexualitatea ei şi relaţia cu mama bolnavă de demenţă.

Cât sunt aici în această dispoziţie confesională, cred că am o dorinţă subită de a spune ceva ce n-am mai putut spune în public. E o declaraţie în privinţa căreia am emoţii – poate nu la fel de mari ca ale purtătoarei mele de cuvânt. Cred că o să o spun pur şi simplu, tare şi mândră', a declarat ea.

După o scurtă pauză, Foster a smuls râsete, glumind: Sunt singură!'. Ea a continuat apoi spunând că nu e vorba de un mare discurs în care recunosc că sunt lesbiană, am făcut asta acum o mie de ani, în epoca de piatră'.

Eşti o mamă minunată'

Vreau să-i mulţumesc uneia dintre marile mele iubiri, eroicul meu co-părinte, fosta mea parteneră de iubire, dar sora mea de suflet pe viaţă, confesoarea mea, colega de schi, consiliera, cea mai bună prietenă din ultimii 20 de ani, Cydney Bernard.

Mulţumesc, Cyd. Sunt mândră de familia noastră modernă, de fiii noştri, Charlie şi Kit, care sunt motivul meu pentru a respira şi evolua', a continuat Jodie.

Ea i-a transmis şi mamei ei că: Te iubesc, te iubesc, te iubesc şi sper că dacă zic asta de trei ori, va intra magic şi perfect în sufletul tău, umplându-te cu graţie şi bucuria de a şti că ai făcut bine în această viaţă. Eşti o mamă minunată. Te rog să iei asta cu tine atunci când în sfârşit eşti gata să pleci'.

Până la sfârşitul discursului, mai toate vedetele din sală erau cu ochii în lacrimi, inclusiv bunul ei prieten Mel Gibson, pe care l-a regizat în Castorul'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare