Homepage  / Filme Online / HBO

Cum vor arăta Jocurile Olimpice la Eurosport 1, Eurosport 2 și pe Max. Noile funcții de pe aplicație vor revoluționa modul în care fanii pot urmări competiția

Cum vor arăta Jocurile Olimpice la Eurosport 1, Eurosport 2 și pe Max. Noile funcții de pe aplicație vor revoluționa modul în care fanii pot urmări competiția
6

de Andra Stana,

A 33-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară va avea loc la Paris între 26 iulie și 11 august 2024. Iubitorii sportului vor putea urmări competiția sportivă atât la TV, pe posturile Eurosport 1 și Eurosport 2, cât și pe platforma Max. Mai multe inovații au fost dezvoltate în cadrul aplicației pentru a duce experiența de vizionare la un alt nivel pentru abonați. Iată ce e nou în aplicație și ce fel de abonament trebuie să aibă cei care vor să urmează Jocurile Olimpice 2024 pe Max.

  • Toți cei 10.500 de sportivi, toate cele 762 de sesiuni sportive, 329 de probe de medalie și 3.800 de ore de competiție vor fi disponibile în direct, în cele 19 zile ale Jocurilor Olimpice Paris 2024, doar pe platforma de streaming Max, în baza oricărui abonament
  • Inovațiile din aplicație includ marcaje cronologice pentru 15 sporturi, alerte pentru medalii de aur și feed-uri multi-audio, oferind o experiență personalizată utilizatorilor Max
  • Eurosport 1 și 2 vor acoperi cele mai importante momente și probele eroilor locali, iar show-ul regional „Bonjour, Paris!” va fi difuzat la Eurosport 2 în fiecare zi de la ora 9:00

Pe parcursul Jocurilor Olimpice Paris 2024, fanii se vor putea bucura de vizionarea fiecărui moment de competiție pe platforma Max. Astfel, Max va completa programul dedicat de la televiziunile Eurosport 1 și Eurosport 2, oferind iubitorilor sportului cea mai spectaculoasă ediție a Jocurilor Olimpice.

Mai multe inovații au fost dezvoltate în cadrul aplicației pentru a duce experiența de vizionare la un alt nivel pentru abonați, punându-i pe aceștia în controlul propriei versiuni a Jocurilor Olimpice. Printre acestea se numără accesul la 3.800 de ore de conținut live de neegalat, care acoperă fiecare eveniment – cu un maximum de 54 de transmisii live simultanedisponibile de miercuri, 24 iulie, până la ceremonia de închidere din 11 august.

jocurile-olimpice-de-la-paris-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Totodată, la televiziunile Eurosport, vor putea fi urmărite cele mai importante probe și discipline, dar și evoluțiile sportivilor din România și regiune. Eurosport 1 va acoperi sportivii cu relevanță internațională, superstarurile mondiale de la probele cele mai cunoscute din sporturi consacrate precum atletism, gimnastică, înot, ciclism și sporturi pe echipe.

Sportivii români vor putea fi urmăriți la Eurosport 2, acolo unde show-ul „Bonjour, Paris!”, produs în premieră în România, va fi de asemenea difuzat în fiecare zi. Acesta include oaspeți de seamă – foști sportivi de top, medaliați olimpic, precum Cătălina Ponor, Gabriela Szabo, Katinka Hosszu, Dora Pasztory sau Lucie Safarova.

Cosmin Cernat, alături de Gabriela Szabo și Alexandra Dulgheru, la evenimentul de lansare înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Noile funcții care vor revoluționa modul în care fanii vor urmări Jocurile Olimpice din această vară includ:

Marcaje cronologice care ajută fanii a 15 sporturi să se bucure de fiecare moment oricând doresc

Fanii unora dintre cele mai populare sporturi olimpice vor putea naviga cu ușurință printr-o cronologie a probelor către momentele cheie. Această funcție inovatoare este disponibilă pentru utilizatorii aplicațiilor web și mobile și acoperă 15 sporturi: volei pe plajă, volei, handbal, tenis, fotbal, rugby, atletism, înot, ciclism pe velodrom, ciclism pe șosea, mountainbiking, box, baschet, judo și gimnastică artistică.

Alerte pentru medaliile de aur

Cei care urmăresc Jocurile Olimpice pe platforma de streaming Max, de pe web sau aplicația mobile vor primi pop-up-uri care îi vor informa când urmează să fie câștigată o medalie de aur. Abonații pot trece de la evenimentul sportiv pe care îl urmăresc la cel de medalieși pot apoi naviga cu ușurință înapoi la fluxul anterior.

Descoperirea altor competiții în timpul evenimentelor

Atunci când urmăresc o probă, utilizatorii pot accesa un carusel care le prezintă alte evenimente live care se întâmplă în același timp cu ceea ce urmăresc ei. Acest lucru permite navigarea simplă în aplicație și tranziția ușoară între evenimente, pentru a crea cea mai cuprinzătoare și captivantă experiență de streaming.

Listele de urmărire personalizate

Utilizatorii Max pot adăuga evenimente specifice în segmentul Lista Mea – oferindu-le un program olimpic personalizat de care să se bucure pe parcursul celor 19 zile de competiție. 

Jocurile Olimpice incluse în orice abonament

Așa cum a anunțat la începutul anului, Warner Bros. Discovery va oferi fiecare moment al Jocurilor Olimpice ca parte a tuturor abonamentelor de pe Max, chiar dacă nu au Extraopțiunea Sport activată.

Mai mult, acoperirea neîntreruptă a ceremoniei istorice de deschidere care are loc pe râul Sena, precum și a ceremoniei de închidere de la emblematicul Stade de France, va fi disponibilă pe toate piețele în format HDR.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton