; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Comentatori sport TVR_2

Jocurile Olimpice de Iarna PyeongChang 2018 încep mâine. Faceți cunoștință cu echipa de comentatori TVR

08 February 2018

De vineri, 9 februarie, TVR va fi gazda Jocurilor Olimpice de Iarna PyeongChang 2018 şi va difuza, în direct şi înregistrat, cele mai importante şi interesante probe din sporturile de iarnă. Cea de-a XXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice de Iarnă va avea loc Pyeongchang, în Coreea de Sud, în perioada 9 – 25 februarie 2018, şi va marca un moment istoric: Coreea de Nord şi Coreea de Sud vor participa sub acelaşi steag.

 

Timp de două săptămâni, posturile canalului public de televiziune, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR Moldova și TVR+ vor transmite 102 evenimente sportive din 7 sporturi: patinaj artistic, schi (schi alpin, schi fond, schi acrobatic, short track, sărituri cu schiurile și snowboard), bob (bob și scheleton), biatlon, curling, hochei pe gheață și sanie.

 Vezi galeria foto >

Cine sunt comentatorii TVR

7 dintre cei mai experimentați jurnaliști sportivi ai TVR, dar și specialiști, se vor afla în faţa microfoanelor pe tot parcursul Jocurilor Olimpice de Iarna 2018.

  • Sorin Hobana, care comentează Jocurile Olimpice din anul 2006, face echipă cu Monica Bucur la ceremoniile de deschidere şi de închidere de la PyeongChang, dar comentează şi probele de sărituri cu schiurile și curling.
  • Monica Bucur va face echipă cu specialistul Marius Negrea pentru probele de patinaj artistic.
  • Vlad Arhire se așează la microfon pentru probele de schi fond şi biathlon
  • Cristian Mândru iubeşte schiul şi el aduce informațiile despre short track și freestyle dar mai ales de la spectaculoasele probe de schi alpin.
  • De la Emil Hossu-Longin vom asculta comentariile meciurilor de hochei pe gheaţă
  • De rezumatele zilei se va ocupa Costin Deșliu, iar ultimele noutăți de la Pyeongchang le aduce Alina Alexoi.

 

Pentru prima oară în istorie, Coreea de Sud găzduiește cea mai mare competiție a sporturilor de iarnă, la PyeongChang, după ce în 1988 le-a organizat pe cele de vară, la Seul. Din 9 februarie, la PyeongChang își dau întâlnire peste 50000 de participanti de pe mapamond la cea de-a XXIII-a ediţie de iarna a Jocurilor Olimpice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare