; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Jocuri de celebritate” Gașca din serialul „La Bloc” este invitată de Mihai Bobonete la tv

„Jocuri de celebritate”: Gașca din serialul „La Bloc” este invitata lui Mihai Bobonete, la Pro TV

08 March 2017

 

În această seară, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate, reunesc în sufrageria de la „Jocuri de celebritate' gașca veselă din celebrul serial „La Bloc'. Strunilă îi va avea alături de el pe Costel și Adina, personaje interpretate de Dragoș Moștenescu și Laura Cosoi și invitata acestora, Andreea. De cealaltă parte, Ipate îi are pe Americanu și Bela, interpretați de Emil Mitrache și Alina Niculescu și invitatul acestora, Doru Cătănescu.

Echipele se vor bate pentru premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei. Vor trece prin probe dificile, în care vor trebui să-și demonstreze spiritul de echipă, dar energia pozitivă și momentele amuzante îi vor face pe cei de acasă să rămână în fața televizoarelor.

Primul conflict se naște la proba „Turnul vedetelor', când echipa lui Ipate încearcă să saboteze cealaltă echipă, dându-le răspunsurile greșite. Nu lipsesc râsetele de pe fața tuturor participanților, atât la această probă, cât și la celelalte probe: „Numele are cuvântul', „În frunte ți-e pus', „Ce cânți acolo?' sau „Ia-mă nene'.

Momentul artistic îl oferă Dragoș Moștenescu, care interpretează melodia lui Joe Cocker, „Unchain My Heart'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare