Homepage  / Televiziune

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu sezonul 5 la Kanal D. Programul de difuzare

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu sezonul 5 la Kanal D. Programul de difuzare
4

de Roxana Mirea,

Emisiunea „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine la Kanal D cu un nou sezon. Amatorii de quiz-uri și jocuri ale minții vor putea intra din nou în atmosfera show-ului. Iată la ce oră începe prima ediție din sezonul 6 și care este programul de difuzare.   

Când începe noul sezon „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”    

 „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu un nou sezon din 4 noiembrie, la Kanal D, quiz show-ul urmând să fie difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 22:30, la Kanal D.  

Sunt trei ani de când „Jocul Cuvintelor” se vede aproape zilnic la televizor. Acum trei ani puţini credeau că un concurs de cultură generală, cu oameni isteţi, poate să ajungă în topul preferințelor telespectatorilor români. Azi, „Jocul Cuvintelor” e un concurs TV fenomen şi e cel mai bun semn că lumea televiziunii e deschisă tuturor. Publicului show-ului „Jocul Cuvintelor” arată ca în anii următori noua cantitate e calitatea”, spune Dan Negru. 

Dan Negru _ Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Mai este foarte puțin până se dă startul unui nou sezon al celui mai simplu de înțeles quiz, gimnastica minții pentru toate vârstele reintră în casele oamenilor. În fiecare ediție a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cinci concurenți își pun la încercare cunoștințele în materie de vocabular, iar telespectatorii se pot bucura și ei de experiența jocului din confortul propriilor case. 

Tensiunea proprie unui astfel de quiz show, sub presiunea timpului, bucuria victoriilor, dar și senzația că-ți „stă cuvântul pe limbă”, dialogurile conduse cu umor și prezență de spirit de amfitrionul show-ului și, nu în ultimul rând, premiile consistente, toate acestea sunt doar câteva dintre ingredientele care fac a acest show să fie unul iubit de telespectatori. 

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton