; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joan Rivers

Joan Rivers a murit joi. Avea 81 de ani

05 September 2014

Joan Rivers a murit joi, la vârsta de 81 de ani, într-un spital din New York. Anunțul a fost făcut de fiica acesteia, Melissa Rivers, citată de Reuters.

 

Joan Rivers

“Cu mare tristeţe anunţ decesul mamei mele, Joan Rivers. A murit liniştită, la ora 1.17 p.m. (ora locală), înconjurată de familie şi prieteni”, a spus Melissa Rivers.

Joi dimineaţă, fiica actriţei anunţa că Joan Rivers este “cazată confortabil” într-un salon privat al Mount Sinai Hospital din New York. Actriţa fusese conectată la aparatele de ventilaţie asistată, după ce a suferit un stop cardiorespirator în timpul unei intervenţii la nivelul coardelor vocale, la clinica Yorkville Endoscopy din New York, pe 28 august.

Anterior, după stopul cardiorespirator suferit, Rivers a stat în comă indusă timp de mai multe zile. Medicii începuseră deja evaluarea stării creierului vedetei, pentru a vedea cât de afectat este de stopul cardiorespirator suferit. “Există o îngrijorare reală legată de faptul că regiunea din creier care controlează funcţiile motorii ar putea să fie afectată, ceea ce înseamnă că (Joan Rivers, n.r.) va rămâne fie în stare vegetativă, fie într-un cărucior cu rotile”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru NY Daily News.

Înmormântarea va avea loc duminică, la Templul Emanu-El din Manhattan, New York, potrivit revistei US Weekly. Deocamdată nu au fost stabilite detalii precum ora şi dacă va fi o ceremonie publică sau privată.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare