; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania, te iubesc! (1)

„Joacă la greu”, Alex Dima prezintă la „România, te iubesc” povestea unor oameni care ajută copiii bolnavi de cancer

17 October 2019

Duminică, la România, te iubesc!, Alex Dima intră în lumea magică a celor care încearcă să le facă viața mai frumoasă copiilor bolnavi de cancer și vorbește despre un loc în care magia chiar funcționează: MagiCamp – o oază de bucurie și speranță în viața unor copii care se luptă cu suferința mult prea devreme. Micuții au fost nevoiți să învețe să se lupte cu o boală cruntă, în loc să se bucure de copilărie. Cum s-a dezvoltat povestea MagiCamp, cum au ajuns să construiască locuințe în care părinții copiilor bolnavi de cancer pot locui, vedem săptămâna aceasta, la România, te iubesc!

 

'MagiCamp e un loc în care puștii se joacă și se distrează <>, așa cum sună sloganul taberei. Uită de boli, uită de suferință, se încarcă de energie bună care-i ajută să lupte cu bolile nemiloase. Am arătat prima dată povestea acestui loc în 2014, atunci au fost 31 de copii în două săptămâni. Anul acesta, în 12 săptămâni de tabără au fost 270 de copii. Proiectul s-a extins, există MagicBox, prin care 260 de pachete pleacă în fiecare lună către familiile cu probleme, există MagicHome, case în care părinții copiilor bolnavi pot să doarmă și să mănânce. Sunt 14 în total, în țară și străinătate. Mai nou, există și MagicHelp, o aplicație prin care familiile cu probleme pot să găsească locuri în care să mănânce și să doarmă gratis. Duminică, de la ora 18:00, veți vedea o poveste despre suflete încercate de soartă, dar mai ales despre cum noi toți putem ajuta acești oameni să meargă mai departe', a spus Alex Dima despre ediția România, te iubesc! din această săptămână.

 

Să uiți de boală, să te bucuri de copilărie, să zâmbești, să speri… E magic! 'Joacă la greu' cu Alex Dima, duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare