; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joaca de-a razboiul

23 November 2009

“Call of Duty: Modern Warfare 2” ne arunca in toiul luptelor din Siberia, Afganistan, Brazilia si SUA, unde trebuie sa dejucam planurile teroristilor rusi.

Compania Activision a dat lovitura cu “Modern Warfare 2”, al saselea titlu al francizei “Call of Duty”. In primele 24 de ore de la lansare s-au vandut 4,7 milioane de unitati doar in Statele Unite si Marea Britanie, un nou record in industria jocurilor video. Insa asaltul celui mai asteptat shooter din 2009 nu se opreste aici. Producatorii se asteapta sa comercializeze peste 11 milioane de copii pana la finele acestui an si si-au anuntat intentia de a transforma “Modern Warfare” intr-o franciza de sine statatoare.

La vanatoare de teroristi
Posesorii de PC, PlayStation 3 si Xbox 360 intra in pielea lui Gary “Roach” Sanderson, sergent in cadrul trupei de elita Task Force 141, prin intermediul caruia vor escalada munti, vor conduce snow-mobil-uri si vor inota pentru a-si lua prin surprindere inamicii. Ei vor beneficia de ajutorul lui “Soap” MacTavish, personajul central din primul “Modern Warfare”, care a fost avansat la gradul de capitan. Cele 18 misiuni ale campaniei singleplayer ii vor purta pe jucatori prin Siberia, Afganistan, Rio de Janeiro (Brazilia), dar si Washington (capitala Statelor Unite), unde trebuie sa stopeze invazia pusa la cale de o organizatie terorista rusa.

de Cristian Horga>

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare