Homepage  / Vedete româneşti

JO a împlinit 30 de ani. Artista a avut parte de o petrecere cu zeci de vedete. Smiley și Theo Rose s-au regăsit printre invitați

JO a împlinit 30 de ani. Artista a avut parte de o petrecere cu zeci de vedete. Smiley și Theo Rose s-au regăsit printre invitați
14

de Cătălina Matei,

Pe 29 august, JO a împlinit 30 de ani, însă petrecerea de ziua ei a avut loc marți seara, pe 3 septembrie. Artista, Ioana Anuța pe numele său real, a sărbătorit alături de prieteni într-un club în afara Bucureștiului și a cântat alături de invitații săi cel mai nou single al său: „Să curgă șampania”.

Jo a împlinit 30 de ani și a petrecut alături de zeci de vedete

JO a împlinit pe 29 august vârsta de 30 de ani, iar petrecerea de ziua ei a avut loc marți seara la Domeniile Săftica, prilej cu care și-a lansat și cel mai recent single, „Să curgă șampania”.

JO, Ioana Anuța pe numele său real, a avut alături de ea zeci de vedere. Pe scenă, au urcat Bella Santiago, Smiley, Liviu Teodorescu, Adda, Theo Rose , Smiley și mulți alții alături de care artista a cântat cele mai tari hituri lansate de-a lungul timpului.

Iar printre invitați s-au numărat Ilona Brezoianu, Natanticu, Denis (The Motans), Liviu Vârciu, Cabron, Emilian, Ioana State, Anca Dinicu, Tudor (Fly Project), Giulia, Mihai Petre, Smiley, Alina Eremia, Misha Miller și mulți alții. 

JO a postat mai multe imagini de la petrecerea sa pe contul său de Instagram, din care reiese că a avut parte de cea mai frumoasă zi de naștere.

Am avut cea mai frumoasă petrecere și am cei mai mișto oameni lângă mine. Vă iubesc de mor și vă mulțumesc tuturor”, a scris cântăreața în dreptul fotografiilor postate.

JO-zi-de-nastere-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

JO, look provocator în noul său videoclip

Piesa lansată în urmă cu două zile, „Să curgă șampania”,  reprezintă o etapă nouă din viața artistei și este dedicată tuturor celor care au trecut prin momente dificile, dar au reușit să se ridice mai puternici și mai încrezatori.

Așa cum știți deja despre mine, îmi cânt sufletul și trăirile în toate piesele pe care le scot. De data asta cânt un imn pentru toate sufletele puternice care au reușit să calce pe durere, care au trecut peste greu și peste dezamăgire.

Piesa asta reprezintă o nouă etapă din viața mea și e scrisă pentru mine și pentru toți oamenii care nu au uitat ca puterea, iubirea și frumosul rămân în sufletul lor chiar și după lupte lungi.

E greu. E al dracului de greu să te rupi. Dar merită cu vârf și îndesat. Satisfacția pe care o ai când ieși din nou în lumină, când te vezi din nou fericit, împlinit, când esti din nou BINE, nu se compară cu nimic”, a scris JO într-o altă postare pe Instagram.

„Cheers to a fresh new start! 30 vine cum nu m-as fi gândit vreodată. Mă simt mai tânără, mai înțeleaptă și mai plină de viață ca oricând!”, a mai scris artista care afișează ținute extrem de provocatoare în videoclipul aferent piesei.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton