Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Aflleck, din nou împreună după ce s-a zvonit că sunt la un pas de divorț. Cum au fost surprinși de paparazzi

Jennifer Lopez și Ben Aflleck, din nou împreună după ce s-a zvonit că sunt la un pas de divorț. Cum au fost surprinși de paparazzi
15

de Cristina Țapu,

După o pauză de 47 de zile de la ultima lor apariție împreună, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți din nou unul alături de celălalt, în Los Angeles. Speculațiile despre o posibilă despărțire au devenit intense în ultima vreme, existând zvonuri că cei doi ar fi pe cale să divorțeze și că actorul ar fi plecat deja din locuința lor comună.

Jennifer Lopez și Ben Aflleck, din nou împreună după ce s-a zvonit că sunt la un pas de divorț

Cei doi au fost surprinși pe 16 mai, pe străzile din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, având o vestimentație lejeră și comportându-se precum un cuplu obișnuit.

Deși nu mai locuiesc împreună, cei doi s-au reunit pentru a-l susține pe Fin Affleck, fiul lui Ben în vârstă de 15 ani, la o reprezentație școlară de teatru, conform tabloidelor de peste Ocean.

jennifer lopez 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cu toate că momentan locuiesc separat, un apropiat al cuplului a confirmat că Lopez și Affleck nu au planuri de a se despărți. O altă sursă apropiată cuplului a indicat că cei doi fac eforturi considerabile pentru consolidarea relației lor.

Conform Daily Mail, o altă sursă apropiată celor doi a afirmat că relația lor a început să se deterioreze și că Ben Affleck ar fi plecat deja de la domiciliul lor. Această situație este surprinzătoare, având în vedere că cuplul obișnuia să își exprime public afecțiunea și dragostea, dar se pare că lucrurile s-au schimbat. Jennifer Lopez are un temperament autoritar, iar Ben Affleck s-ar fi săturat să facă față non-stop cerințelor divei.

„S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț! Acum el se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că va trebui să vândă casa de vis pe care au petrecut-o doi ani căutând-o. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura”, declară sursa, conform Daily Mail. Așadar, informațiile despre relația lor sunt contradictorii, și doar ei știu care este adevărul!

Ben Affleck și Jennifer LopezIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 15

Jennifer Lopez și Ben Affleck au o poveste de dragoste foarte interesantă. În anul 2003, au fost pe punctul de a se căsători, însă s-au despărțit cu 3 zile înainte de nuntă.

Iată că povestea lor de dragoste se află, din nou, pe muchie de cuțit, iar cei doi sunt la un pas de depărțire, conform unei surse apropiate. Decizia lui Jennifer Lopez de a lansa documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, care a povestit relația ei cu Ben, pare să fi pus o presiune în plus asupra căsniciei lor, potrivit publicațiilor din Marea Britanie.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton