; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez: Marc și cu mine suntem ca Sonny și Cher

24 January 2012

Jennifer Lopez nu recunoaște că ea și Marc Anthony ar avea probleme în comunicare. Mai mult, cântăreața a glumit pe seama relației lor post-divorț, pe care o descrie ca fiind fără cusur, scrie peopleenespanol.com.

Cântăreața a declarat într-o conferință de presă că, atât pentru emisiunea „QViva! The Chosen', cât și în alte condiții, ei pot lucra împreună la fel ca orice alt cuplu care a trecut printr-o despărțire.

Relația lor seamănă mult cu cea dintre „Sonny și Cher după divorț', a glumit artista în fața jurnaliștilor prezenți la conferința de presă consacrată emisiunii „QViva! The Chosen'.

Publicul va putea vedea că Jennifer și Marc se înțeleg de minune și sunt chiar foarte relaxați unul lângă celălalt. Ei au filmat atât împreună, cât și separați, mai multe bucăți video care vor fi difuzate în cadrul emisiunii.

În luna decembrie a anului trecut, Marc Anthony a refuzat să filmeze alături de J Lo imagini care urmau să fie difuzate în emisiunea prezentată de fosta lui soție. Tot atunci au început să apară informații despre un presupus refuz a lui Marc de a mai lucra alături de Lopez.

Se pare totuși că, până la urmă, problemele dintre ei s-au reglat, pentru că noua emisiune va debuta negreșit pe 28 ianuarie în Statele Unite. Emisiunea-concurs, care va avea 12 episoade, a fost anunțată când Marc Anthony și J Lo încă nu anunțaseră că se despart, dar producția show-ului a început după separarea celor două vedete.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare