Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

JK Rowling este proprietar în Tazmania

6 June 2011

Creatoarea seriei „Harry Potter” J.K Rowling a început să adune proprietăţi pe alte continente. Deşi se zvonea că deţine deja o casă în Tazmania, presa scrie că a mai adăugat una pe lista caselor ei de vacanţă.

 

Scriitoarea a plătit deja 10 milioane de dolari australieni pentru o casă istorică în Tazmania, scrie dailymail. Se pare că este vorba de un adevărat conac în stil georgian, la care se adaugă o fermă de 856 de hectare.

 

Noua casă a milionarei Rowling, construită în 1839 cu ajutorul mai multor muncitori deţinuţi la acea vreme, va fi acum îngrijită, în lipsa proprietarei, de un bărbat pe nume Stephen Cresse.

 

„Vânzarea casei a fost o decizie greu de luat, mai ales că a aparţinut familiei noastre timp de atât de multe generaţii”, a spus unul dintre foştii proprietari. El a completat: „Se pare că unii oameni din Perth (n.r. oraşul cel mai apropiat de noua proprietate a lui Rowling) nu sunt foarte mulţumiţi de vestea vânzării”.

 

Foarte grijulie cu informaţiile pe care le dă presei, J. K. Rowling a ţinut secret faptul că a cumpărat această proprietate. Se crede că domeniul Symmons Plains a intrat în posesia scriitoareai încă din luna martie.

 

Rowling era, în 2008, pe locul 12 în topul celor mai bogate femei din Marea Britanie, conform Sunday Times Rich List.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare