; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

JK Rowling este proprietar în Tazmania

06 June 2011

Creatoarea seriei „Harry Potter' J.K Rowling a început să adune proprietăţi pe alte continente. Deşi se zvonea că deţine deja o casă în Tazmania, presa scrie că a mai adăugat una pe lista caselor ei de vacanţă.

 

Scriitoarea a plătit deja 10 milioane de dolari australieni pentru o casă istorică în Tazmania, scrie dailymail. Se pare că este vorba de un adevărat conac în stil georgian, la care se adaugă o fermă de 856 de hectare.

 

Noua casă a milionarei Rowling, construită în 1839 cu ajutorul mai multor muncitori deţinuţi la acea vreme, va fi acum îngrijită, în lipsa proprietarei, de un bărbat pe nume Stephen Cresse.

 

„Vânzarea casei a fost o decizie greu de luat, mai ales că a aparţinut familiei noastre timp de atât de multe generaţii', a spus unul dintre foştii proprietari. El a completat: „Se pare că unii oameni din Perth (n.r. oraşul cel mai apropiat de noua proprietate a lui Rowling) nu sunt foarte mulţumiţi de vestea vânzării'.

 

Foarte grijulie cu informaţiile pe care le dă presei, J. K. Rowling a ţinut secret faptul că a cumpărat această proprietate. Se crede că domeniul Symmons Plains a intrat în posesia scriitoareai încă din luna martie.

 

Rowling era, în 2008, pe locul 12 în topul celor mai bogate femei din Marea Britanie, conform Sunday Times Rich List.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare