; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jetix devine Disney Channel

10 August 2009

Postul pentru copii va prelua numele celebrei retele TV, intr-un proces de rebranding care va aduce si noutati in grila de programe.

Postul de televiziune pentru copii Jetix Romania isi va schimba denumirea in Disney Channel, incepand cu 19 septembrie. Cel mai mare canal de profil din lume va intra astfel pe piata romaneasca, sub egida companiei Walt Disney, care detine pachetul majoritar in reteaua Jetix. Acest proces de rebranding se va petrece atat la noi, cat si in alte tari din Europa Centrala si de Est, ca Ungaria, Bulgaria, Cehia si Slovacia. Potrivit unui comunicat al Walt Disney, Disney Channel va oferi, pe langa serialele “Hannah Montana” si “Phineas & Ferb”, care erau deja in grila Jetix, alte productii de succes ale retelei, printre care “Jonas” (cu trupa Jonas Brothers in prim-plan) si “Magicienii din Waverly Place” (cu senzatia adolescenta Selena Gomez in rolul principal).

Show-uri pentru cei mici
Disney Channel va mai transmite si filme de productie proprie, ca “High School Musical” si “Princess Protection Programme”, adresate tot copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Canalul va mai include, zilnic, formate din seria de divertisment Playhouse Disney, axate pe educatia prescolarilor. Printre acestea se numara productii ca “Mickey Mouse Clubhouse” si “Manny Iscusitul”.

“Hannah Montana”, serialul-fanion al Jetix si, in curand, al Disney Channel, spune povestea unei eleve de liceu pe nume Miley Stewart (Miley Cyrus), care duce o viata dubla in rolul personajului titular, o vedeta pop celebra in toata lumea. Deja un fenomen international in randul celor mici, productia a avut premiera in martie 2006 si a transformat-o pe protagonista Miley Cyrus intr-o vedeta.

In sitcom-ul “Jonas”, cei trei membri adolescenti ai trupei Jonas Brothers, Kevin, Joe si Nick interpreteaza rolurile unor vedete rock fictive. Aventurile lor includ multa muzica, turnee, haine de firma si o multime de fani infocati care le urmaresc fiecare miscare.

de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare