; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jesus nu suferă după Madonna

05 February 2010

După ce, acum câteva zile, în toată presa de peste Ocean s-a scris că modelul brazilian Jesus Luz a fost cel care a rupt relaţia cu Madonna pe motiv că nu au multe lucruri în comun, acesta a fost surprins de paparazzi distrându-se pe celebra plajă Ipanema din Rio De Janeiro.

Jesus (23 de ani) a petrecut ziua de 3 februarie făcând plajă, discutând cu prietenii şi bucurându-se de compania unei femei misterioase, anunţă dailymail.com. Jesus s-a aflat în ultimele două săptămâni în Brazilia, în timp ce diva pop (51 de ani) a fost văzută în New York şi Londra.

Madonna şi Jesus au început relaţia în ianuarie 2009, iar diferenţa de vârstă de 28 de ani dintre ei şi-a spus cuvântul în cele din urmă. „Cât de mult să fi durat? Faptul că au rezistat un an a fost o minune pentru toţi. Nu mai au nimic despre ce să vorbească', a spus un apropiat al celor doi.

Madonna l-a întâlnit pe Luz în decembrie 2008, la o şedinţă foto pentru revista „W', la trei luni după ce s-a despărţit de soţul ei Guy Ritchie. În noiembrie anul trecut, Jesus i-a prezentat-o Madonnei pe mama lui, care este cu 14 mai tânără decât celebra cântăreaţă. Cariera lui Jesus a cunoscut o pantă ascendentă după ce şi-a început relaţia cu Madonna, el fiind la ora actuală un manechin bine cotat. Mai mult, el a devenit între timp şi DJ, Madonna plâtindu-i câteva cursuri în acest sens.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare