; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto jessie j si channing tatum

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit din nou

22 October 2020

După ce acum câteva luni o sursă a declarat că Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit, acum Jessie J a fost cea care a confirmat zvonul. 

Artista a publicat un scurt video pe Instagram, în care descrie viața ca femeie singură în pandemie. În clipul postat de Jessie J, ea dansează destul de provocator într-o rochie neagră.

„Viața ca femeie singură pe timp de pandemie', a scris artista, confirmând astfel că acum nu mai este implicată într-o relație.

Pe 26 aprilie, când a fost ziua lui Channing Tatum, Jessie J i-a transmis acestuia un mesaj special, fapt ce i-a făcut pe fani să creadă că cei doi formează din nou un cuplu.

 „La mulți ani, acestui special bărbat. Ești cu adevărat unic. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai născut și chiar și mai bucuroasă că te-am cunoscut', i-a transmis atunci artista.

Ulterior au fost surprinși împreună, însă mai multe surse declarau că ei sunt prieteni. Relația dintre Jessie J și Channing Tatum a început în octombrie 2018. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți, iar drept dovadă a stat melodia cântată de Jessie J pentru Channing în cadrul unui concert în West Hollywood în septembrie 2019. 2 luni mai târziu cei doi decideau să se despartă, însă în luna ianuarie a acestui an au reluat relația.  În aprilie 2020, Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit din nou.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare