; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessie j

Jessie J a petrecut Ajunul Crăciunului în spital. Ce afecțiune are artista

29 December 2020

Jessie J a fost nevoită să își petreacă Ajunul Crăciunului la spital după ce a prezentat simptomele bolii Meniere.

Artista a dezvăluit în cadrul unui live pe Instagram că nu mai auzea bine, nu mai putea să cânte și nici nu reușea să își mențină echilibrul atunci când mergea

Boala Ménière este o afecțiune a urechii care poate provoca atacuri bruște de vertij și pierderea auzului. Boala are drept consecințe pierderea echilibrului și oferă amețeli și stări de rău.

„M-am trezit și am simțit că sunt complet surdă la urechea mea dreaptă, că nu pot merge în linie dreaptă. Practic mi s-a spus că am sindromul Meniere. Știu că o mulțime de oameni suferă de asta și am avut de fapt o mulțime de oameni care mă contactează și îmi dau sfaturi grozave, așa că tocmai m-am lăsat liniștit. Acum este prima dată când am reușit să cânt și să reușesc asta. Mi-e dor doar să cânt atât de mult și să fiu în preajma oricui', a declarat, a doua zi, Jessie J pe rețelele de socializare.

 

Jessie J nu a rămas internată ci s-a dus pentru un control, în urma căruia a primit un diagnostic. În momentul de față artista urmează tratamentul prescris de doctor și se află acasă. Artista a mai precizat că se bucură de faptul că s-a dus din timp la doctor pentru ca problemele sale să nu se agraveze.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare