; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Simpson şi-a găsit “alesul”

19 October 2010

Cântăreaţa de 30 de ani şi-a declarat public dragostea pentru noului ei iubit, fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, descriindu-l ca fiind alesul' ei, relatează People.com.

Jessica n-a prea avut noroc în dragoste în ultimii ani, după o căsnicie eşuată cu colegul de breaslă Nick Lachey şi încă o relaţie tumultuoasă cu un alt june-prim din domeniu, John Mayer.

Ultimul iubit al vedetei, Tony Romo, jucătorul echipei de fotbal american Dallas Cowboys, a părăsit-o chiar în ajunul celei de-a 29-a aniversări a Jessicăi, în vara anului trecut. Cu toate astea, cântăreaţa a avut mai mult noroc cu Johnson, cu care a început să iasă în luna mai.

Simpson spune acum că a găsit, în sfârşit, un bărbat care o înţelege. Din punctul de vedere al relaţiei mele cu Eric, suntem cei mai buni prieteni. E tipul meu! Îl iubesc! Relaţia asta e atât de normală, slavă Domnului. (…) N-aş putea să-mi doresc un bărbat mai bun în viaţa mea, acum', a explicat ea.

Sunt foarte fericită', a continuat cântăreaţa. Sunt într-un loc foarte bun, iar dacă momentul acesta ar putea fi pentru totdeauna, aş accepta!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare