; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Simpson s-a pus rău cu PETA

30 March 2010

Jessica Simpson a ajuns pentru a doua oară în vizorul PETA.

Părerile sunt împărţite la Hollywood când vine vorba de protecţia animalelor. În timp ce unele vedete se implică în proiectele PETA, altele se afişează cu haine şi accesorii realizate din pielea necuvântătoarelor, ajungând să fie criticate de aceeaşi organizaţie.

Jessica Simpson tocmai a fost luată în vizor de PETA („People for the Ethical Treatment of Animals' – „Oamenii pentru tratamentul etic al animalelor) pentru că s-a afişat cu o geantă, jachetă şi cizme realizate din piele de şarpe. Organizaţia pentru protejarea animalelor i-a trimis cântăreţei un filmuleţ, în care îi arată cum sunt tratate necuvântătoarele din pielea cărora se realizează articole vestimentare.

În clipul cu pricina, actorul Joaquin Phoenix (care a mai colaborat cu PETA şi în trecut) explică: „Nu ştiai că femelele şerpi se încolăcesc în jurul ouălor şi tremură pentru a genera căldură? Mamele aligator îşi protejează puii până când aceştia împlinesc 3 ani(…) Nu ştim mai nimic despre animalele exotice, şi nici despre suferinţele prin care trec înainte de a fi transformate în curele şi genţi'.

Clipul contine imagini pe care nu le recomandăm celor slabi de inimă:

http://www.youtube.com/watch?v=ZpT9jmWQozY

Nu este prima dată când Jessica Simpson a fost mustrată de PETA. Atunci când starul american a spus că se gândeşte să-şi cumpere un purcel de companie pentru a-l înlocui pe câinele ei, Daisy, şi se întreba dacă ar fi cazul să renunţe la carnea de porc, organizaţia i-a replicat: „Porcii, care sunt mai deştepţi decât câinii şi la fel de sensibili la durere şi stres, nu au ce căuta în stomacul cântăreţei Jessica Simpson sau plimbaţi peste tot ca ultimul ei accesoriu'.

Clipul de mai sus nu îi este adresat doar cântăreţei, ci a fost trimis mai multor staruri, printre care Catherine Zeta-Jones, Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker şi Paris Hilton.

Catherine Zeta-Jones a fost ironizată pentru felul în care se îmbracă.

Criminalul din Arca lui Noe

În luna februarie, Catherine Zeta-Jones a reuşit să ocupe prima poziţie în topul PETA al celor mai prost îmbrăcate celebrităţi. „Cu pantalonii înfioratori din piele de vacă, haina urâtă din blană de vulpe şi o poşetă din piele de aligator, Catherine Zeta-Jones arată de parcă trece prin Arca lui Noe cu un cuţit. Poate că încearcă să se pregătească pentru un rol de criminal în serie', spunea un reprezentant al organizaţiei despre soţia lui Michael Douglas.

.

.

.

Victoria Beckham a aflat cum sunt făcute genţile de care nu se desparte niciodată.

Moda crocodililor

Victoria Beckham a fost criticată de PETA în iunie 2009, din cauza slăbiciunii ei pentru produsele unui lanţ de magazine de modă care foloseşte piele de aligatori. Soţia fotbalistului David Beckham are o colecţie de genţi estimată la peste un milion de dolari şi este adesea văzută cu o poşetă Hermes la braţ. La acea vreme, reprezentanţii organizaţiei spuneau că au de gând să-i arate vedetei cum sunt tratate animalele a căror piele este folosită la accesorile cu care se etalează, promisiune pe care tocmai au respectat-o.

.

.

.

.

.

Paris Hilton se afişează de fiecare dată cu un alt căţel.

Paris Hilton are prea mulţi „prieteni'

Paris Hilton a reuşit să-i supere pe cei de la PETA în toamna anului trecut, după ce a anunţat că are de gând să-şi achiziţioneze un purcel în miniatură. Reprezentanţii organizaţiei i-au amintit că animalele nu pot fi tratate ca nişte prieteni pe care îi abandonezi când te plictiseşti de ei. Vedeta este cunoscută pentru că achiziţionează căţei de talie mică, pe care îi poartă în geantă pe la evenimente mondene, până când se plictiseşte de ei sau descoperă o rasă care i se pare şi mai drăguţă.

.

Sarah Jessica Parker spune că are doar blănuri cumpărate la mâna a doua.

Sarah Jessica Parker ştie că este urmărită

PETA nu au uitat-o nici pe Sarah Jessica Parker, deşi actriţa din „Totul despre sex' a declarat, în repetate rânduri, că nu poartă decât haine de blană sintetică sau la mâna a doua: „Ador blănurile şi sunt sigură că membrii PETA sunt cu ochii pe mine. Mă consolez cu gândul că îmi cumpăr doar blănuri reciclate. Mă gândesc că astfel câştig nişte puncte, nu?', se întreba actriţa în toamna anului trecut.

.

.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare