; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Simpson face purificare cu ceai

29 June 2010

Cântăreaţa (şi actriţa de ocazie) Jessica Simpson (29 de ani) a dezvăluit pe contul personal de Twitter că încearcă o dietă specială, vegetariană, care implică mult ceai: „Mi-am şocat sistemul cu o dietă vegetariană, ceai special Pu-erh, din China, şi ventuze. Cine sunt acum? Cred că dieta asta e prea mult!', a scris Jessica.

Ceaiul Pu-erh (cunoscut şi sub numele de Bolay) este celebru datorită faptului că produce scăderea în greutate, dar Simpson – care s-a îngrăşat din nou în ultima vreme, fiind de nerecunosut în unele poze – a clarificat posibilele întrebări legate de greutatea ei, adăugând, tot pe Twitter: „Ca să fie clar pentru toată lumea… asta nu are NIMIC de a face cu greutatea! Este vorba despre înţelegerea corpului meu prin hidratare şi alcalinitate'.

Cântăreaţa americană a încercat şi ventuzele terapeutice („Când ştii că faci ceva bun pentru corpul tău, meditaţia îţi cauzează viziuni intense'), cu „vindecătorul Master Wang' şi i-a îndemnat pe cititorii ei să afle mai multe de pe site-urile medicinebuddha.com şi zenandtea.com.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare