Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jessica Chastain joacă într-un nou proiect produs de Netflix. Află cine mai face parte din distribuție

Jessica Chastain joacă într-un nou proiect produs de Netflix. Află cine mai face parte din distribuție

de Redactia Tvmania

Jessica Chastain (44 de ani), Eddie Redmayne (39 de ani) și Nnamdi Asomugha (40 de ani) vor juca în thrillerul „The Good Nurse”, unul dintre cele mai așteptate filme care se vor vedea pe Netflix, scrie deadline.com. 

 

„The Good Nurse” va urmări povestea adevărată a urmăririi și capturării lui Charles Cullen (care va fi interpretat de Eddie Redmayne), un asistent medical criminal, implicat în moartea a sute de pacienți din mai multe spitale. Considerat unul dintre cei mai crânceni criminali în serie din istorie, Charles Cullen, numit „Îngerul morții”, era însurat și tată de familie, dar avea o existență secretă, ajungând să omoare peste 300 de pacienți de-a lungul a șaisprezece ani, timp în care a fost angajat în nouă spitale din New Jersey și Pennsylvania. 

 

Jessica Chastain va interpreta rolul asistentei care și-a riscat slujba și siguranța propriei familii pentru a ajuta la prinderea criminalului, iar fostul jucător profesionist de fotbal Nnamdi Asomugha, devenit actor și producător, va juca rolul lui Danny Baldwin, unul dintre detectivii care au colaborat cu asistenta jucată de Chastain pentru a-l prinde pe Cullen. 

 

Jessica Chastain a jucat de curând în miniseria „Scenes from a Marriage”, inspirată de celebrul film „Scene dintr-o căsnicie” (1973), al lui Ingmar Bergman, iar pe Eddie Redmayne tocmai l-am văzut în deja celebrul film Netflix „Procesul celor șapte din Chicago” (nominalizat la șase premii Oscar și câștigător al Globului de Aur pentru scenariu), în rolul cunoscutului activist, scriitor și politician Tom Hayden, care a fost căsătorit cu Jane Fonda între 1973 și 1990. Nnamdi Asomugha este deja cunoscut din drama romantică produsă de Amazon „Sylvie’s Love” (2020), în care a jucat alături de Tessa Thompson și Eva Longoria. 

 

Filmul se află printre cele mai așteptate titluri care se vor vedea pe Netflix, iar filmările vor începe la mijlocul lunii aprilie pe Coasta de Est. Pelicula va ecraniza cartea „The Good Nurse: A True Story of Medicine, Madness, and Murder”, scrisă de Charles Graeber, iar scenariul va fi semnat de Krysty Wilson-Cairns (co-autoarea, alături de Sam Mendes a scenariului filmului „1917”, care le-a adus o nominalizare la Oscar). Regia va fi semnată de cineastul danez Tobias Lindholm, autorul excelentului și premiatului „Încă un rând” / „Another Round” (programat să aibă premiera pe 30 aprilie și pe ecranele din România). „The Good Nurse” va fi prima producție în limba engleză pe care o regizează acesta.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton