; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Chastain a plâns după nominalizarea la Oscar

25 January 2012

Actriţa americană, care a primit vestea nominalizării la premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru Culoarea sentimentelor', la Săptămâna Modei din Paris, a fost fotografiată în timp ce era pe punctul de a izbucni în plâns, cu telefonul la ureche, relatează Yahoo.com.

Cameron Diaz, care stătea lângă ea, a sărit imediat s-o îmbrăţişeze, iar Chastain a fost ovaţionată şi de publicul de la eveniment.

Brad Pitt, colegul ei dintr-un alt film nominalizat, Copacul vieţii', s-a declarat încântat de faptul că atât acesta, cât şi celălalt mare proiect al său din 2011, Moneyball: Arta de a învinge', sunt în cursa pentru Oscar.

Sunt atât de fericit că au fost recunoscute. «Copacul vieţii» a fost atât de greu de făcut.Toată lumea o să primească clătite în dimineaţa asta', s-a amuzat el.

În ce priveşte Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, competiţia s-a transformat într-una pentru octogenari, între legendarii Christopher Plummer (pentru „Beginners') şi Max von Sydow („Extremely Loud & Incredibly Close').

Nominalizarea din dimineaţa asta e un balon de oxigen pentru un copil de 82 de ani', a glumit Plummer.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare