; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Biel

Jessica Biel stă departe de droguri

09 July 2012

Jessica Biel urăşte drogurile şi pleacă de la orice petrecere unde comportamentul invitaţilor pare ieşit din comun sau exagerat de “sălbatic”, scrie femalefirst.co.uk.

Actriţa de 30 de ani, care se va mărita curând cu Justin Timberlake, a învăţat mult de la familia ei. Deşi a început devreme să lucreze ca actriţă, ea a trăit în continuare după regulile impuse de familie.

“Am fost norocoasă să fac parte din proiectul tv “Al şaptelea cer”, când aveam 14 ani, şi totul s-a schimbat de atunci. Era ca şi cum aveam două familii, una reală şi una în serial”, a spus Biel.

Actriţa a mai povestit că era cunoscută în cercul ei de prieteni ca fiind tipul de fată care “trebuie să ajungă devreme acasă”.

Jessica Biel: „Căsătoria nu va schimba nimic'

Actriţa se pregăteşte să devină soţia lui Justin Timberlake (31 de ani), însă nu crede că viaţa ei se va schimba prea mult după nunta din această vară.

„Căsătoria nu va schimba nimic. Va fi o provocare în plus să asigur un echilibru între viaţa privată, familie şi muncă, dar sunt pregătită.

Pentru mine, căsătoria nu înseamnă că ne limităm la un plan predefinit. Este mai degrabă o oportunitate de a explora lucruri noi în viaţă', a spus Jessica Biel (30 de ani).

Jessica Biel interpretează o prostituată în remake-ul filmului „Total Recall', care va avea premiera pe 10 august 2012.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare