Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Biel si Justin Timberlake_sursa hello magazine

Jessica Biel şi Justin Timberlake vor avea un copil

6 November 2014

Justin Timberlake va deveni pentru prima dată tată în 2015, soţia sa, actriţa Jessica Biel, fiind însărcinată cu primul copil al cuplului.

Justin Timberlake o ia de soție pe Jessica Biel

Un prieten al actriţei a dezvăluit pentru Us Weekly: “În acest moment, sunt foarte bucuroşi şi ţin această veste doar pentru ei. Vor să aibă un bebeluş fericit”.

Vestea despre sarcină nu reprezintă chiar o surpriză, întrucât, în august, mai multe surse au dezvăluit faptul că cei doi artişti au apelat la serviciile unei clinici specializate în probleme de fertilitate pentru a avea un copil.

“Încearcă să facă un copil de câteva luni deja, iar Jessica i-a spus lui Justin că vrea să consulte un expert în fertilitate. Ea nu are nicio problemă cu folosirea acestei tehnici, dacă de asta este nevoie pentru a avea un copil şi pentru a-şi păstra căsnicia”, a dezvăluit o sursă.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare