; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Biel si Justin Timberlake_sursa hello magazine

Jessica Biel şi Justin Timberlake vor avea un copil

06 November 2014

Justin Timberlake va deveni pentru prima dată tată în 2015, soţia sa, actriţa Jessica Biel, fiind însărcinată cu primul copil al cuplului.

Justin Timberlake o ia de soție pe Jessica Biel

Un prieten al actriţei a dezvăluit pentru Us Weekly: “În acest moment, sunt foarte bucuroşi şi ţin această veste doar pentru ei. Vor să aibă un bebeluş fericit”.

Vestea despre sarcină nu reprezintă chiar o surpriză, întrucât, în august, mai multe surse au dezvăluit faptul că cei doi artişti au apelat la serviciile unei clinici specializate în probleme de fertilitate pentru a avea un copil.

“Încearcă să facă un copil de câteva luni deja, iar Jessica i-a spus lui Justin că vrea să consulte un expert în fertilitate. Ea nu are nicio problemă cu folosirea acestei tehnici, dacă de asta este nevoie pentru a avea un copil şi pentru a-şi păstra căsnicia”, a dezvăluit o sursă.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare