; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

65833506_2840177772664151_4375031266328064490_n

Jessica Biel și Justin Timberlake, gest impresionant în cinstea aniversării fiului lor, Silas

09 April 2020

Jessica Biel și Justin Timberlake aniversează ziua de naștere a fiului lor donând bani organizațiilor Salvați copiii și Feeding America, cea din urmă ocupându-se de distribuirea hranei pentru copiii săraci. 

Pe 8 aprilie fiul celor doi a împlinit 5 ani, iar Jessica Biel a postat un mesaj alături de o fotografie cu fiul ei, Silas. 

„Acest mic bărbățel a împlinit astăzi 5 ani! Suntem acasă, acoperiți de jocuri lego și tort … dar tocmai am găsit această poză pe telefon din vara trecută și m-a făcut atât de fericită. Pentru a-și sărbători ziua de naștere a lui Silas, îi susținem pe @savethechildren și @feedingamerica, care fac o muncă impresionantă pentru a menține copiii și familiile sănătoase și hrănite în această perioadă ❤️  Vă trimit multă dragoste tuturor', a scris actrița.

 

Justin Timberlake și Jessica Biel s-au izolat în munți în această perioadă

În plină pandemie Justin Timberlake și Jessica Biel s-au izolat în munți. Justin, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit pe contul său de Instagram că el, Jessica și fiul lor Silas, au ales acest loc pentru a sta în carantină în timpul crizei de coronavirus.

Justin a prezentat o imagine a familiei sale pe munții acoperiți de zăpadă:

„Distanțare socială alături de familie și mulți copaci. Sper că voi sunteți în siguranță și sănătoși. Trebuie să rămânem împreună și să avem grijă unii de alții în această perioadă nebună. În timp ce există foarte mult haos și confuzie, există, de asemenea, o mulțime de moduri bune pentru a ajuta’, a scris artistul în descrierea fotografiei. 

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare