; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Biel, în război cu soacra înainte de nuntă

02 April 2012

Jessica Biel nu îşi poate organiza propria nuntă aşa cum îşi doreşte. De vină ar fi, spun ziarele de scandal din Statele Unite, soacra actriţei, care vrea ca Justin Timberlake să se căsătorească în stil mare.

Biel (30) vrea ca nunta lor să fie una de mici dimensiuni, o ceremonie intimă la care să fie invitaţi câţiva prieteni. Mai mult, ea şi-ar dori să se mărite în regiunea în care a copilărit, undeva în Colorado.

Jessica Biel crede că e de ajuns că ea şi Justin se află mereu sub lumina reflectoarelor, şi de aceea şi-ar dori ca nunta să se desfăşoare departe de ochii curioşilor şi a presei.

Soacra îşi doreşte altceva

Spre deosebire de viitoarea ei noră, Lynn Harless, vrea cu tot dinandinsul ca fiul ei să aibă parte de o ceremonie grandioasă, într-un resort luxos din Santa Barbara, California. Soacra plănuieşte să îl convingă pe Justin Timberlake să vândă drepturile de publicitate unui tabloid.

„Fiind unicul ei fiu, ea a visat mereu la o nuntă mare, strălucitoare pentru el, încă de când Justin s-a născut. Lynn vrea ca lumea trebuie să afle totul despre eveniment şi crede că ar trebui să vândă drepturile de publicitate unei singure reviste. Justin ar putea împărtăşi astfel cu fanii săi marele moment din viaţa sa', a spus o sursă citată de National Enquirer.

Citeşte şi:

Jessica Biel se laudă cu inelul de logodnă primit de la Justin

Justin Timberlake renunță la burlăcie!

Justin Timberlake şi Jessica Biel se căsătoresc

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare