; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica Biel

Jessica Biel îşi păstrează individualitatea în dragoste

13 July 2012

Actriţa crede că este important să rămână aceeaşi într-o relaţie, pentru a nu-şi pierde complet personalitatea de dragul partenerului, anunţă femalefirst.co.uk.

„În primele mele relaţii eram foarte vulnerabilă la personalitatea, hobby-urile şi tipul de viaţă ale celeilalte persoane.

Dar, pe măsură ce m-am maturizat, am devenit mândră de trăsăturile care mă caracterizează. Este important pentru mine să-mi menţin individualitatea, pentru că altfel risc să alunec în viaţa altcuiva', crede Jessica Biel (30 de ani).

Actriţa mai crede că este important să faci compromisuri într-o relaţie.

„Una dintre secretele fericirii într-o relaţie este să nu pui preţ pe lucrurile mici. Nu trebuie să le laşi să te afecteze. Trebuie să-ţi faci timp pentru partenerul tău.

Eu şi cu Justin avem o regulă potrivit căreia nu lăsăm să treacă mult timp fără să ne vedem, dar nu funcţionează de fiecare dată. Uneori lucrăm amândoi şi se întâmplă'.

Înainte de a-l cunoaşte pe cântăreţul Justin Timberlake (31 de ani), cu care urmează să se căsătorească vara această, Jessica Biel a avut relaţii cu actorul Chris Evans (31 de ani) şi jucătorul de baseball Derek Jeter (38 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare