; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessica devine weekendul acesta dna. Timberlake!

20 October 2012

Justin Timberlake se va căsători cu logodnica lui, Jessica Biel, sâmbăta aceasta, scrie Us Magazine. Nunta va avea loc în Napoli, un oraș care le este drag celor doi actori.

„Este locul lor preferat, un loc cu semnificație pentru ei. Vor fi invitate câteva sute de persoane, iar domnișoară de onoare va fi Lindsay Ratowsky, cea mai bună prietenă a miresei', a declarat o sursă, citată de The New York Post.

Conform aceleiași surse, cuplul a cheltuit o groază de bani pentru a-și aduce invitații în Italia cu un avion privat. „Un avion privat a zburat din New York în Italia, aducându-i inclusiv pe agenții de presă ai celor două staruri. Evenimentul rămâne însă un secret, pentru că nici invitații nu au aflat ora și locul unde se va organiza nunta'.

Pregătirile pentru marele eveniment au început de marți seară, când mai mulți invitați au fost văzuți participând la o petrecere, în apropiere de Napoli. O zi mai târziu, cu toții au fost martorii unui foc impresionant de artificiii.

Potrivit sursei citate, Jessica Biel a ajuns deja în Italia încă de marţi, după ce şi-a cumpărat rochia de mireasă de la un magazin din Paris.

Cei doi actori s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011, după o relaţie de peste cinci ani.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare