Homepage  / Netflix

Jessica Alba revine la actorie. Actrița va fi vedeta serialului Netflix „Confessions on 7:45”

Jessica Alba revine la actorie. Actrița va fi vedeta serialului Netflix „Confessions on 7:45”

de Andreea Hentea,

Jessica Alba (care va împlini 40 de ani pe 28 aprilie) va juca rolul principal din viitorul serial Netflix „Confessions on 7:45”, scrie collider.com. 

După rolurile din 2019, în „Detectivele din L.A.” și „Killers Anonymous”, Jessica Alba s-a ocupat în continuare de afacerea în care s-a lansat în 2012. Ea revine însă la actorie, cu rolul principal din viitorul serial „Confessions on 7:45”, ecranizarea romanului omonim al Lisei Unger. Serialul va fi difuzat de Netflix și va fi, se pare, un thriller psihologic. 

Jessica Alba va juca rolul unei mame suprasolicitate, a cărei liniște este spulberată definitiv când întâlnește un străin în trenul de navetiști cu care merge frecvent. Oamenii în care a crezut mereu că poate avea încredere încep să i se pară străini, iar femeia trece printr-o experiență foarte dureroasă, plină de minciuni și trădari. 

Scenariul serialului „Confessions on 7:45” va fi scris de Charise Castro Smith, care va fi și creatoarea sa, dar și producător executiv.

Aceasta este autoarea scenariului îndrăgitului film Disney „Encanto” (pe care l-a și co-regizat), proaspăt recompensat cu premiul Oscar pentru cea mai bună animație.

Scenaristă pentru televiziune, producătoare, dramaturg și actriță, ea a lucrat la numeroase proiecte, precum serialele „Devious Maids, „The Exorcist” și „Sweetbitter”, și la miniseria „The Haunting of Hill House”.

Jessica Alba joacă rolul principal, dar va fi și producător executiv al viitorului serial Netflix. Deocamdată nu se știu alte detalii despre serialul „Confessions de la 7:45”.

Jessica Alba nu a renunțat la actorie

După ce a jucat în serialul Fox „Îngerul întunecat” (2000), Jessica Alba a devenit una dintre preferatele publicului. A jucat în „Honey” (2003), „Cei 4 Fantastici” (2005), „Sin City” (2005), „Adâncul albastru” (2005), „Charlie Talisman” (2007), „Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer” (2007), dar și în „Macete” (2010) și „O familie de coșmar” (2010).

După 2010, ea s-a lansat și în afaceri. În 2012 a devenit antreprenor, înființând „The Honest Company”, o companie ecologică de bunuri de larg consum, care s-a concentrat pe alternative sănătoase la produsele pentru bebeluși, apoi s-a extins la produse de înfrumusețare.

Jessica Alba și familia / foto Hepta

Reorientată spre actorie, Jessica Alba a încheiat deja filmările la thrillerul „Trigger Warning”, în care a jucat alături de Mark Webber și Anthony Michael Hall. Filmul urmează să aibă premiera anul acesta.

Netflix ne promite și alte ecranizări

Netflix are în plan și alte ecranizări ale unor cărți de succes, toate aflate în lucru, în diferite stadii de producție. Numai în perioada imediat următoare, platforma lansează „Anatomia unui scandal” / „Anatomy of a Scandal”, de Sarah Vaughan (disponibil din 15 aprilie), dar și „Avocatul din limuzină” / „The Lincoln Lawyer”, de Michael Connelly, care va avea premiera pe 13 mai.

Alte ecranizări Netflix aflate deja în producție includ viitorul film „Aurora”, regizat de Kathryn Bigelow după romanul lui David Koepp, „The Seven Husbands of Evelyn Hugo”, care va ecraniza cartea „Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo” (un bestseller apărut și în România) și miniseria „All the Light We Cannot See”, ecranizare a celebrei cărți premiate cu Pulitzer „Toată lumina pe care nu o putem vedea”, de Anthony Doerr, tradusă și la noi.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton