; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1501p54 jessica alba

Jessica Alba a împlinit 37 de ani. Cum a fost sărbătorită actriţa

30 April 2018

Jessica Alba a împlinit 37 de ani pe 28 aprilie, iar actriţa a ales să sărbătorească momentul în mijlocul familiei, alături de soţul ei, actorul Cash Warren, şi cei trei copii ai lor: Honor, de 9 ani, Haven, de 6 ani, şi nou-născutul Hayes, în vârstă de 3 luni.

 

Ziua a început pentru Jessica cu un adevărat răsfăţ, actriţa primind micul dejun la pat şi câteva cadouri. Ulterior, când a ajuns la biroul ei, ea a fost surprinsă cu un buchet de flori din partea familiei, dar şi cu un tort delicios. Jessica a ţinut să le mulţumească celor dragi pe Instagram, unde a scris: „Îţi multumesc, Cash, pentru această familie minunată!'.

Jessica şi Cash (39 de ani, fiul actorului Michael Warren) s-au cunoscut în 2004 pe platourile peliculei „Fantastic Four' şi s-au căsătorit în mai 2008 la Los Angeles.

Următorul proiect al Jessicăi va fi serialul „L.A.’s Finest', pe care îl va filma anul acesta alături de Sarah Chaney şi Luis Da Silva Jr. Ultimul film în care a jucat a fost comedia „El Camino Christmas' (2017).

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare