; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jessse Williams Aryn Drake Lee

Jesse Williams („Anatomia lui Grey”) și Aryn Drake-Lee au încheiat procesul de divorț, la 3 ani de la despărțire

16 October 2020

Jesse Williams (39 de ani), care îl interpretează pe doctorul Jackson Avery în „Greys Anatomy'/„Anatomia lui Grey’, şi soţia lui – brokerul imobiliar Aryn Drake-Lee – au încheiat procesul de divorț, la 3 ani de când și-au anunțat despărțirea. Cei doi și-au unit destinele în toamna lui 2012.

Deși inițial au dorit să se despartă pe cale amiabilă, Williams a cerut în instanță, în 2018, modificarea condițiilor prevăzute în acordul de custodie, pentru că fosta soție îl împiedică să aibă o relație apropiată și stabile cu copiii lui

Conform documentelor din instanță obținute de TMZ, Williams, în vârstă de 39 de ani, și Drake-Lee, în vârstă de 38 de ani, vor avea custodia juridică și fizică comună a celor doi copii ai lor, Maceo de 5 ani și Sadie de 6 ani. Cei doi au acceptat să discute atunci când ar dori să posteze fotografii ale copiilor lor pe rețelele de socializare.

 

După ce fostul cuplu s-a separat în 2017, Williams ar fi câștigat 936.810 dolari, pe care îi va păstra. Cu toate acestea, banii câștigați de vedeta „Greys Anatomy' în timpul căsătoriei sale vor fi împărțiți, iar actorul este obligat, de asemenea, să plătească alocația copiilor. Williams datorează 50.629 de dolari pe lună până în octombrie 2019 și ulterior acestei date va plăti 40.000 USD pe lună.

 

Actorul a mai fost obligat să efectueze două plăți de 50.695 dolari pentru sprijinul fostei soții Drake-Lee, care lucrează ca broker imobiliar, pentru lunile august și septembrie 2019.

Între timp actorul și-a refăcut viața alături de actrița Taylour Paige.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare