; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Archives   Exclusif   Photoshoot. Le cast complet de "Dallas" le reboot tourné entre 2012 et 2014

Jesse Metcalfe a părăsit distribuția serialului „Chesapeake Shores”

02 April 2021

Jesse Metcalfe (42 de ani), unul dintre personajele principale ale serialului „Chesapeake Shores' (difuzat în România de AXN White din 22 martie și disponibil, de asemenea, pe Netflix), s-a retras din serial înainte de realizarea viitorului sezon cinci, scrie deadline.com. 

Actorul a hotărât să părăsească distribuția serialului „Chesapeake Shores' după ce l-a interpretat, timp de patru sezoane, pe rebelul muzician Trace Riley, iubitul lui Abby (Meghan Ory), fiica cea mare a familiei O’Brien. „Chesapeake Shores' urmărește povestea familiei OBrien și o are în centru pe Abby, o femeie de carieră care se întoarce, după divorț, în casa părintească din Chesapeake Shore împreună cu cele două fetițe ale ei. Abby reia povestea de dragoste cu iubitul ei din liceu, cântărețul și compozitorul Trace Riley.

La finalul celui de-al patrulea sezon, Abby și Trace trebuie să ia o hotărâre cu privire la viitorul lor.

Personajul său, Trace, va fi retras din poveste

Ecranizare a seriei literare scrise de Sherryl Woods, serialul „Chesapeake Shores' îi mai are în distribuție pe Treat Williams, Diane Ladd, Barbara Niven, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny și pe Andrew Francis. 

„În această vară se va lansa un nou sezon al îndrăgitului serial «Chesapeake Shores». Jesse Metcalfe, care a jucat rolul lui Trace Riley, a decis să părăsească distribuția. Personajul său va fi retras, deci, din poveste la începutul sezonului al cincilea', a declarat pentru Deadline un reprezentant al postului Hallmark. 

„Jesse este un membru important al familiei noastre de la Crown Media (compania producătoare – n.r.); vom fi bucuroși să colaborăm cu el în viitor, la alte proiecte, inclusiv la filme originale Hallmark și, de asemenea, la producțiile noastre polițiste din seria «Martha’s Vineyard Mysteries», precum «Misterele de pe Martha’s Vineyard: Capcanele trecutului» sau «Misterele de pe Martha’s Vineyard: Hoțul de smaralde», în care Jesse a jucat deja și care urmează să revină cu o nouă tranșă pe 16 mai. În prezent, lucrăm la un nou film din serie', a adăugat acesta. 

Conform aceleiași surse, Jesse Metcalfe se află în prezent în Canada, unde filmează, alături de Meghan Ory, ultimele scene din serialul „Chesapeake Shores' în care Trace Riley și Abby O’Brien apar împreună, care vor avea loc la începutul sezonului cinci.

Apropiatul sezon cinci al serialului, care a fost comandat în vara trecută, va avea zece episoade. 

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare