; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jesse James pozează în victimă

08 April 2010

Mai întâi a fost Tiger Woods, iar acum a venit rândul lui Jesse James. Oare cine va fi următorul bărbat celebru prins cu pantalonii în vine? Şi cât timp va trece până când se va interna într-un centru de reabilitare sexuală?

De când s-a aflat că Sandra Bullock a fost înşelată de soţul ei, constructorul de motociclete Jesse James, ştirile despre starea cuplului nu mai contenesc. Pe de o parte, aflăm că actriţa se teme să iasă din mariaj, deoarece crede că soţul infidel se va răzbuna, dezvăluind tot felul de detalii picante despre ea. Pe de alta, s-ar fi întâlnit cu avocaţii specializaţi în divorţuri.

Doar timpul va face ordine între ştiri şi zvonuri. Cert este că Jesse James calcă pe urmele altor bărbaţi celebri prinşi cu mâţa în sac şi apelează la serviciile unui centru de reabilitare sexuală.

Altfel spus, el pozează în victimă şi încearcă să convingă pe toată lumea că şi-a înşelat nevasta doar pentru că suferă de o afecţiune psihică, care îl face să se arunce în relaţii pasagere cu toate femeile de care se simte atras.

Michelle „Bombshell' McGee este doar una dintre cele 4 femei care au declarat în public că au avut o relaţie cu Jesse James.

Internat de bună voie într-o clinica din Arizona, unde trebuie să treacă printr-un tratament ce durează 45 de zile, Jesse James a părăsit institutia după doar o săptămână, pe motiv că Sandra Bullock nu i-a răspuns la telefon pentru a-l ajuta în cursul unei şedinţe terapie, însă s-a întors după 24 de ore.

Cum se tratează dependenţa sexuală

De fapt, ce se întâmplă într-o clinică pentru tratarea dependenţilor sexuali? Nimic ieşit din comun. Pacienţii trec prin terapie de grup şi consiliere familială.

Dependenţii sexuali sunt încurajaţi să ducă la îndeplinire un program din 12 paşi (asemănător cu cel pentru Alcoolicii Anonimi), pe parcursul căruia se analizează relaţia dintre ei şi părinţi, felul în care privesc relaţiile pasagere, ce-i face să îşi înşele partenerele etc.

Pacienţii mai sunt informaţi în privinţa riscurilor pentru sănătate şi sunt învăţaţi cum să-şi stopeze gândurile necurate. În ultimă instanţă, ei vor trebui să înveţe să-şi asume responsabilitatea pentru propriile acţiuni.

În timp ce doctorii care tratează dependenţa sexuală susţin că aceasta există, în realitate nu sunt studii care să demonstreze dincolo de orice urmă de îndoială spusele lor.

Este foarte probabil ca scandalul al cărui protagonist este să-l facă pe Jesse James să scape de dependenţa sexuală ceva mai repede decât tratamentul clinicii din Arizona. În mod sigur, în lumina recentelor evenimente, se va gândi de două ori înainte de a-şi înşela soţia.

Pionierii reabilitării sexuale

La fel ca politicienii români, care se îmbolnăvesc subit când sunt luaţi în colimator de Direcţia Naţională Anticorupţie, unii bărbaţi celebri din SUA îşi dau seama că sunt obsedaţi de sex când sunt prinşi că-şi înşală nevestele. Internându-se într-o clinică pentru tratarea dependenţei sexuale, soţul Sandrei Bullock nu face altceva decât să recurgă la reţeta folosită cu succes şi de alţi bărbaţi celebri, după cum urmează:

După ce trece un timp, unele staruri admit că internarea în centrele de reabilitare sexuală este doar un pretext pentru a scăpa din gura presei şi a-şi salva căsnicia. Cântăreţul R&B Eric Benet, a declarat, în 2008: „Pentru mine, a trece prin acea terapie a fost doar o încercare de a-mi salva mariajul.

Dacă ai fost infidel într-o relaţie sau în căsnicie, eşti considerat dependend de sex. Nu sunt de acord cu această filosofie'.

În vara anului 2008, David Duchovny s-a internat într-un centru de reabilitare sexuală. În primă fază, acesta a explicat că îi este foarte greu să nu o înşele pe nevasta sa, actriţa Tea Leoni.

Tiger Woods a ieşit un om mai bun din clinica de reabilitare.

După ce a văzut că tabloidele încep să publice tot felul de poveşti despre viaţa lui sexuală, care mai de care mai aberante, actorul din „Californication s-a văzut nevoit să facă lumină în acest caz, explicând că, de fapt, este obsedat de pornografie.

După ce a înşelat-o pe nevasta sa, Elin Nordegren, cu cel puţin 9 femei, jucătorul de golf Tiger Woods s-a internat într-o clinică de reabilitare, de unde susţine că a ieşit un om mai bun.

„Am stat acolo 45 de zile şi a trebuit să mă analizez. Am ieşit de acolo mai bun, cu siguranţă am devenit o persoană mai bună decât eram atunci cand m-am internat', a explicat acesta.

.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare