; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jesse James e gata de nuntă cu Kat Von D.

05 October 2010

PRIETENI VECHI. Jesse James şi Kat Von D se ştiu de ceva vreme, având amândoi reality-show-uri la postul Discovery din SUA.

PRIETENI VECHI. Jesse James şi Kat Von D se ştiu de ceva vreme, având amândoi reality-show-uri la postul Discovery din SUA.

La doar trei luni de la dizolvarea mariajului său cu Sandra Bulock, Jesse James e pregătit de o nouă nuntă, cu iubita Kat Von D. Cei doi vor, însă, să mai aştepte, de dragul copiilor lui.

.

Fabricantul de motociclete Jesse James (41 de ani) este atât de îndrăgostit de iubita lui, Kat Von D (28 de ani), încât a cerut-o deja de soţie, la scurt timp de la divorţul său de Sandra Bullock.

O sursă apropiată lui James a explicat, pentru „The National Enquirer', că cei doi au căzut de acord să mai aştepte cu nunta şi să o facă abia anul viitor, în vară, pentru a le da timp copiilor lui să se obişnuiască cu ideea.

James are custodia copiilor săi, doi băieţi (Chandler, 16 ani şi Jesse, 12 ani) şi o fată (Sunny, 6 ani), din relaţia cu a doua lui soţie, starul porno Janine Lindemulder, şi vrea ca intrarea lui Kat în familie să fie una uşoară.

„Jesse s-ar căsători cu Kat şi mâine. Sunt îndrăgostiţi şi chiar îşi fac planuri să intre în afaceri împreună. Dar ştie că va fi o schimbare mare pentru copiii lui şi vrea să le dea timp să o cunoască mai bine pe Kat', a explicat sursa amintită.

.

În familie

Kat i-a cunoscut deja pe cei trei copii ai lui Jesse, în vila lui din Austin (Texas), a completat sursa: „Totul a mers foarte bine, dar Sunny e foarte apropiată de Sandra, aşa că Jesse ştie că va dura ceva timp înainte ca fetiţa să se simtă confortabil în legătură cu noua lui relaţie'.

În plus, fabricantul de motociclete – care a avut un reality-show pe Discovery SUA, „Monster Garage' – nu vrea ca lumea să o perceapă greşit pe Kat şi să creadă că era una din femeile cu care a înşelat-o pe actriţa Sandra Bullock în timpul mariajului lor.

Cei doi s-au afişat împreună la deschiderea galeriei ei de artă din Hollywood („Wonderland Gallery'), pe 2 septembrie, ocazie cu care artista a spus că Jesse e al nouălea ei iubit şi că este „alesul', iar acesta a explicat presei că îi place „totul' la Kat.

Dacă cei doi se vor căsători, aceasta ar fi al patrulea mariaj pentru James şi al doilea pentru Kat. Pe numele ei adevărat, Katherine Drachenberg, este artist tatuator în propriul atelier din Los Angeles şi are propriul reality-show, „LA Ink' (difuzat şi la noi de postul Discovery Travel&Living).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare