; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeruzalem

„Jeruzalem” este marele câştigător al Dracula Film Festival 2015

11 October 2015

Cea de-a treia ediţie a Dracula Film: Horror and Fantasy Festival (desfăşurată la Braşov, în perioada 7-11 octombrie) şi-a anunţat câştigătorii în cadrul Galei de închidere desfăşurate pe 10 octombrie, la Teatrul Sică Alexandrescu din oraş.

Jeruzalem

Trofeul Dracula – care a premiat cel mai bun dintre cele 6 lungmetraje internaţionale din competiţia oficială – a mers la „Jeruzalem' (Israel), premiul fiind înmânat chiar regizorilor, fraţii Doron şi Yoav Paz. În plus, juriul a acordat două menţiuni speciale: pentru coloană sonoră – filmului „Liza, the Fox-Fairy' (Ungaria) şi pentru cel mai dureros efort cinematografic – peliculei „Un film pentru Anne'/„Be My Cat: A Film for Anne' (România).

Trofeul Vlădutz (pentru scurtmetraje româneşti) a mers la „În ataş', iar „Vacanţă la ţară' a primit o menţiune specială a juriului, pentru scenariu. În ultimul rând, trofeul Little Dracula (pentru scurtmetraje internaţionale) a plecat în Spania, la „Yayos'.

Cea de-a treia ediţie a festivalului de filme horror, SF, thriller, supernatural sau fantasy a avut loc la Teatrul Sică Alexandrescu, Cinema One, Cinemateca Patria și Centrul Cultural Reduta şi este organizat Asociaţia Culturală Fanzin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare