; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeremy Renner, în „Misiune: Imposibilă 4”

31 August 2010

Jeremy Renner (39 de ani) a fost nominalizat la Oscar în acest an pentru rolul său din filmul de război „The Hurt Locker'.

Jeremy Renner (39 de ani) a fost nominalizat la Oscar în acest an pentru rolul său din filmul de război „The Hurt Locker'.

Studiourile Paramount, regizorul Brad Bird şi producătorul J.J. Abrams, care se ocupă de a patra parte a seriei de acţiune „Misiune: Imposibilă', i-au propus actorului american Jeremy Renner (39 de ani) să se alăture distribuţiei noii pelicule, ale cărei filmări încep la toamnă.
.
Vestea, confirmată de o sursă apropiată situaţiei pentru TheWrap.com, vine la puţin timp după ce Anthony Mackie, colegul lui Renner din oscarizatul „The Hurt Locker' (2008), a fost şi el invitat să dea o probă pentru „Misiune: Imposibilă 4'.

Cei doi ar urma să se alăture unei echipe al cărei cap de afiş, de la debutul seriei încoace, este Tom Cruise.
.

Renner ar putea „moşteni' seria de la Cruise

Următorul pas în procesul de casting este găsirea unei actriţe pentru rolul principal feminin. Potrivit Deal Central, Michelle Monaghan nu va reveni în rolul soţiei lui Tom Cruise, căruia îi salvează viaţa la sfârşitul celui de-al treilea film.

Studiourile Paramount au căutat un actor care ar putea să preia toată „greutatea' seriei, în caz că Ethan Hunt, personajul jucat de Cruise, nu ar mai fi în prim-plan, iar Renner pare potrivit pentru această eventualitate. Conform TheWrap.com, Cruise ar reveni pentru o a cincea parte doar dacă „Misiune: Imposibilă 4' se dovedeşte a fi un hit.

Printre actorii luaţi în considerare pentru rolul care i s-a oferit lui Renner s-au mai numărat Chris Pine („Star Trek') şi Tom Hardy („Începutul'), însă amândoi erau implicaţi în alte proiecte.
.

Motiv de ceartă?

Renner şi-a păstrat opţiunile deschise în această vară pentru a putea continua pregătirile pentru rolul unui vagabond alcoolic în „The Master', cel mai nou film al lui Paul Thomas Anderson, despre liderul unei mişcări religioase (jucat de Philip Seymour Hoffman) care are multe în comun cu scientologia.

După cum bine se ştie, Cruise e unul dintre cei mai renumiţi adepţi ai scientologiei, aşa că va fi interesant de văzut cum va aprecia acesta participarea lui Renner la „The Master'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare