; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeremy, James şi Hammond se întorc la TV

20 August 2011

Faimoasa emisiune „Top Gear' revine pe Discovery Channel cu două noi serii – 15 şi 16, aducându-i în prim plan pe cei trei prezentatori alături de vedete internaţionale, printre care piloți de Formula 1 sau actori din filme celebre, cărora le testează aptitudinile la maximum.

Mai mult decât atât, Jeremy, James şi Hammond se concentrează să doboare cele mai ciudate şi amuzante topuri create de ei înşişi.

În sezonul 15, echipa Top Gear ajunge în Islanda, unde Jeremy răstoarnă un Reliant Robin în inima Yorkshire-ului, iar James conduce mașina TG special echipată, urcând pe un vulcan.

Invitați surpriză

După ce se ocupă de testarea unor modele sport ieftine, iar James face praf un Porsche 911 Sport Classic, în alt episod din Top Gear își fac apariția Rupert Grint, vedeta din „Harry Potter', și Rubens Barrichello, asul de Formula Unu.

Fiți cu ochii pe episodul cinci din seria 15, pentru a-i vedea pe Tom Cruise și Cameron Diaz, doi „grei' de la Hollywood care știu să se poarte cu un model hatchback coreean ieftin.

Sezonul 16 ne duce în Orientul Mijlociu

În primul episod din seria 16, Jeremy, Richard şi James îşi asumă cea mai dură misiune a lor de până acum: se vor da drept trei înţelepţi', reconstituind celebra călătorie a celor trei magi pe urmele Stelei care i-a condus până la Bethleem.

Urmează reprezentația lui John Bishop, comicul din Liverpool, care spulberă timpul scos per tură de Tom Cruise… Cu ochii larg închişi'.

Echipa Top Gear va intra în competiție cu omoloaga din Australia, într-o versiune motorizată a celebrei rivalităţi existente între cele două ţări în celebra competiţie de cricket The Ashes'.

Urmăriţi-i începând cu 1 septembrie, în fiecare joi, de la ora 20.00, în două episoade pline de adrenalină! Numai pe Discovery Channel!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare