; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeremy irons

Jeremy Irons va juca rolul principal în serialul „Watchmen”, produs de HBO

27 June 2018

Actorul Jeremy Irons (69 de ani), premiat cu Oscar şi Emmy pentru rolul pe care l-a avut în filmul „Misterul familiei Von Bulow', va interpreta rolul principal în serialul „Watchmen', produs de HBO, potrivit publicației The Hollywood Reporter.

 

În timp ce postul de televiziune prin cablu păstrează tăcerea în privinţa detaliilor despre personajele din „Watchmen', Irons îi va da viață personajului principal, cel mai probabil rolul unui lord în vârstă al unui conac britanic. Preluarea lui Lindelof a seriei de benzi desenate de Alan Moore este transpusă într-o poveste alternativă în care “supereroii” sunt trataţi ca bandiţi.

Lindelof a scris scenariul şi va fi producător executiv alături de Tom Spezialy şi Nicole Kassell (“The Leftovers”), aceasta din urmă fiind şi regizoarea episodului-pilot.

Irons se va alătura membrilor distribuţiei anunţaţi anterior: Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens şi Andrew Howard.

Inițial „Watchmen' a fost publicat sub forma unei miniserii de 12 exemplare în anul 1986. Atunci, aceasta a devenit una dintre cele mai apreciate povești ale artei secvențiale. Povestea originală se concentrează pe o crimă misterioasă și se află în lumina unei povești conspirative care trasează o  linie fină între eroi și răufăcători.

Jeremy Irons, născut pe 19 septembrie 1948, este actor britanic de teatru, film şi televiziune, care a fost recompensat cu premiul Oscar în 1991 pentru rolul interpretat în filmul 'Misterul familiei Von Bulow/ Reversal of Fortune'. S-a remarcat în multe alte filme, precum 'Iubita locotenentului francez', 'Casa spiritelor', 'Lolita', 'Callas Forever', 'Neguţătorul din Veneţia', 'Regatul Cerului', 'Panică pe Wall Street' ,şi în serialul de televiziune 'Familia Borgia'.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare