; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lady gaga jeremy irons

Jeremy Irons va juca alături de Lady Gaga în pelicula „Gucci”

08 December 2020

Jeremy Irons (72 de ani) se alătură unei distribuții strălucite în noul film al lui Ridley Scott, „Gucci',  aflat deja în pre-producție, informează dailymail.co.uk. 

 

Filmul regizat de veteranul Ridley Scott (83 de ani) va avea în centru asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul legendarului creator de modă Guccio Gucci. În 1995, când a fost omorât de un asasin plătit de fosta sa soție, Patrizia Reggiani, Maurizio Gucci era președintele casei de modă înființate de bunicul său. Pentru fapta sa, Patrizia Reggiani a fost arestată în 1997 și condamnată, în 1998, la 29 de ani de închisoare, din care a executat optsprezece, fiind eliberată în 2016. 

 

Lady Gaga va juca rolul Patriziei Reggiani, iar Jeremy Irons va portretiza un membru al dinastiei întemeiate de designerul de modă italian. Noul film regizat de Ridley Scott are o distribuție de marcă, din care fac parte (fără să fie toți confirmați în acest moment) Robert De Niro, Al Pacino, Jared Leto, Adam Driver, Jack Huston și Reeve Carney. 

 

Jeremy Irons a fost vocea personajului Scar din îndrăgita animație Disney „Regele Leu', din 1994, a jucat rolul majordomului Alfred Pennyworth în „Batman vs. Superman: Zorii dreptății' (2016) și în „Liga Dreptății' (2017) și a apărut în „Watchmen' (2019). 

 

Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, este la primul său rol important în film după celebrul „S-a născut o stea' (2018), care i-a adus un Oscar pentru cântecul omonim și o nominalizare pentru cea mai bună actriță în rol principal. Se zvonește că ea va mai face parte și din distribuția filmului „Bullet Train', cu Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Joey King și Michael Shannon, la care au început deja filmările. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare