; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Clarkson

700.000 de semnături împotriva suspendării lui Jeremy Clarkson

12 March 2015

Jeremy Clarkson (54), care a fost suspendat de BBC în cursul zilei de marţi, ar putea să rămână fără job. Asta după ce șefii BBC au scos emisiunea de pe post fără să anunțe când și dacă se va reveni asupra deciziei.

Jeremy Clarkson (50 de ani) a iscat nenumărate controverse prin comentariile sale şi a reuşit să atragă antipatia producătorilor de maşini.

Jeremy Clarkson (50 de ani) a iscat nenumărate controverse prin comentariile sale şi a reuşit să atragă antipatia producătorilor de maşini.

Între timp, fanii lui Jeremy Clarkson au început să adune semnături pentru readucerea pe post a emisiunii „Top Gear'. Până acum s-au strâns 700.000 de semnături, anunță mediafax.ro.

Site-ul postului BBC a anunțat că este puţin probabil ca ultimele două episoade din acest sezon să fie transmise.

 

Jeremy Clarkson nu se află la prima abatere. Anul trecut, el a primit un avertisment final din partea BBC, după ce a folosit expresii rasiste într-un episod al emisiunii.

“A fost implicat într-un mic tărăboi, dar nu cred că e ceva prea serios”, a declarat James May, coprezentator al emisiunii “Top Gear”.

 

Renumitul prezentator l-ar fi lovit cu pumnul pe un producător TV, într-o altercaţie care ar fi avut loc din cauza lipsei serviciilor de catering.

“Am plecat spre Oficiul pentru locuri de muncă”, a declarat prezentatorul britanic pentru jurnaliştii prezenţi în faţa casei sale din Londra, miercuri, înainte de a urca într-un automobil.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare