; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

72nd Gran Prix of Monaco   Celebs

Jeremy Clarkson a petrecut o lună într-o clinică de recuperare

06 October 2015

Omul de televiziune englez – care a fost dat afară de la „Top Gear' în luna martie, după o altercație cu un coleg – s-a internat într-o clinică de recuperare la recomandarea medicilor.

72nd Gran Prix of Monaco - Celebs

„Vara aceasta, oamenii cu fețe serioase și stetoscoape au decis că am nevoie de o pauză completă. Și nu se refereau la două săptămâni pe plajă cu o carte în față și petreceri nocturne. Ce propuneau ei era o lună întreagă în Evul Mediu.  Mi-au spus foarte clar că, după ce am trecut prin moartea mamei mele, pierderea postului de la BBC și multe altele, riscam să devin o legumă ambulantă. Trebuia să merg imediat la închisoare, unde n-aș mai fi avut contact cu lumea exterioară.  De la 5 dimineața și până 10 seara, ne ocupam timpul cu o activitate pe care am ajuns s-o consider cel mai rău lucru de pe lume – yoga', a povestit Jeremy Clarkson în rubrica sa din ziarul „Sunday Times'.

Jeremy Clarkson va fi înlocuit la „Top Gear' de Chris Evans. El pregătește o nouă emisiune auto, împreună cu Richard Hammond și James May, care va fi difuzată de platforma online Amazon Prime în 2016.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare