; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer vrea un copil cu Butler

23 April 2010

Jennifer şi Gerard sunt un cuplu modern sau prietenia dintre un bărbat şi o femeie chiar există?

Zvonurile în ceea ce piveşte o relaţie dintre actorii Jennifer Aniston şi Gerard Butler (pe care îi puteţi vedea în cinematografe în comedia Recompensă cu bucluc') iau amploare.

Mai multe surse au declarat, pentru revista National Enquirer', că Jennifer îşi doreşte un copil cu arătosul scoţian.

La 41 de ani, lui Jennifer Aniston se pare că îi ticăie ceasul biologic, fără să mai punem la socoteală gelozia pe care o simte când vede ce familie numeroasă are fostul ei soţ Brad Pitt cu iubita lui Angelina Jolie (trei copii naturali şi trei adoptaţi).

Astfel că, apropiaţi ai vedetei spun că aceasta îl consideră pe Gerard Butler tatăl ideal pentru copilul ei.

Gerry arată bine, este un tip inteligent, relaxat, iar Jen este foarte entuziasmată de când îl cunoaşte. Ea ar fi fericită ca viitorul ei copil să aibă genele lui', a declarat un apropiat pentru National Enquirer'.

Jen nu crede că va reuşi să-l determine pe Butler (40 de ani) să se aşeze la casa lui, de aceea actriţa ia în calcul şi varianta de a-şi creşte singură copilul.

Butler se distrează cu Jen

Cât despre Gerard, nu am aflat încă dacă şi el rezonează la ideea de a avea un copil cu Jennifer, însă dintr-o declaraţie pe care a dat-o recent, reiese faptul că ei sunt pe aceeaşi lungime de undă şi că niciodată nu iese fum fără foc: Eu şi Jen ne înţelegem de minune.

Ne distrăm la maximum împreună. Avem acelaşi simţ al umorului şi suntem cu picioarele pe pământ. Jen este specială', a zis el.

Până când îşi va îndeplini visul de a deveni mămică, Jennifer se bucură de compania altor copii. Ea a adoră să se joace cu fina ei Coco, fiica de cinci ani a celei mai bune prietene ale ei, actriţa Courteney Cox.

Gerard şi Jen au fost protagoniştii unor scene fierbinţi în comedia romantică "Recompensă cu bucluc".

Jennifer şi Gerard s-au apropiat foarte mult, anul trecut, în timpul filmărilor la Recompensă cu bucluc'.

Ei s-au sărutat în culise la gala decernării Globurilor de Aur din ianuarie anul acesta, iar în februarie, au sărbătorit, alături de alţi prieteni, ziua lui Jennifer în staţiunea Los Cabos din Mexic.

Între timp, Butler a tot fost văzut în compania mai multor domnişoare.

Ba chiar s-ar fi plimbat romantic pe plajă cu Nicole Scherzinger şi s-a afişat de mai multe ori cu o prezentatoare franceză de televiziune, Laurie Cholewa.

Recompensă cu bucluc' a eşuat

Promovarea filmului Recompensă cu bucluc' i-a adus pe Jen şi Gerry din nou în atenţia presei, mai ales că cei doi nu sunt zgârciţi cu gesturile tandre în faţa bliţurilor.

La premiera filmului lor de la Londra, din martie, ei au apărut ca un adevărat cuplu îmbrăţişându-se pe covorul roşu, iar paparazzi l-au surprins pe Butler cu mâna pe posteriorul lui Jenny.

Din păcate, promovarea intensă a celor doi nu a sporit încasările filmului Recompensă cu bucluc'. Producţia a fost un eşec la box-office în America, reuşind să adune până în prezent doar 60.378.000 de dolari.

La noi, filmul a prins mai bine. Peste 64.500 de spectatori au ales să meargă la cinematograf să-l vadă, clasându-l în primele trei filme vizionate în ultima săptămână conform cinemagia.ro.

O abonată a comediilor romantice (unele mai reuşite, altele nu), Jennifer Aniston filmează în prezent la un nou film de acest gen, Just Go with It', care va apărea în luna februarie a anului viitor. Din distribuţia peliculei mai fac parte Adam Sandler şi Nicole Kidman.

La rândul lui, Butler filmează pentru drama istorică Coriolanus', în care îl interpretează pe Tullus Aufidius, dar şi pentru comedia Untitled Comedy', în care va apărea alături de Naomi Watts, Hugh Jackman şi Kate Winslet.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare