; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer şi Angelina au hotărât să se împace

18 June 2012

Jennifer Aniston şi Angelina Jolie au stabilit de comun acord că vor ieşi în oraş şi vor lua masa împreună. Scopul? Unul singur: îngroparea securii războiului înainte de nunta Angelinei cu Brad Pitt.

Vechile duşmance au hotărât să uite de ura pe care şi-o purtau după ce Jennifer (43) i-a trimis flori Angelinei (36) pentru a o felicita cu ocazia logodnei, scrie National Enquirer.

Gestul actriţei din “Friends” a uimit-o pe Angelina, care a pus imediat mâna pe telefon şi i-a mulţumit personal lui Jennifer pentru flori. Tot atunci, cele două şi-au promis că se vor întâlni în Londra, în cursul acestei veri.

Brad Pitt nu e de acord

Prietenii celor două dive de la Hollywood se tem că prânzul s-ar putea transforma rapid dintr-o ieşire obişnuită în oraş într-o “bătaie ca-n filme”, dar nici Brad Pitt nu e prea încântat de întâlnirea fostei şi actualei sale iubite, respectiv logodnice.

“Jen şi Angelina s-au urât ani de zile şi au avut timp să se gândească ce anume îşi vor spune când vor fi faţă în faţă. Angelina o va ataca pe Jennifer pentru faptul că face mereu pe victima, iar Jen o va acuza pe Angie spunându-i că este cea mai mare hoaţă de bărbaţi de la Hollywood”, a spus un apropiat al celor două actriţe.

Rămâne de văzut când şi unde va avea loc întâlnirea divelor, dar este bine de reţinut că Brad Pitt “a sfătuit-o pe Angie să nu se vadă cu Jennifer”.

Citeşte şi:

Angelina Jolie a fost ameninţată cu moartea

Angelina Jolie și Brad Pitt mai așteaptă până la nuntă

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare