; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de Jamie Kennedy

15 March 2010

Actriţa Jennifer Love Hewitt (31 de ani) şi iubitul ei Jamie Kennedy (39 de ani), coleg cu ea în serialul Mesaje de dincolo', s-au despărţit după numai un an de relaţie.

Se pare că cei doi nu au decis să pună punct relaţiei din cauza unei a treia persoane, ci mai degrabă din cauza orarului încărcat. Nu a fost o situaţie care să lase loc de interpretări. Aşa a fost cursul evenimentelor. Ei doar s-au uitat unul la celălalt, şi-au dat seama că se plac, că se amuză împreună, însă acest lucru nu este de durată', a spus o sursă apropiată cuplului, citată de femalefirst.co.uk.

Kennedy a confirmat relaţia dintre ei în martie 2009, într-un interviu în care spunea cât de îndrăgostit este de Jennifer: Este sexy, poate să cânte, să joace, este inteligentă şi găteşte şi paste', zicea el. La rândul ei, Jennifer declara în perioada aceea că Jamie a reuşit să o înţeleagă aşa cum este ea, lucru pe care nu-l mai făcuse altcineva în viaţa ei.

Cu câteva luni înainte de a fi cu Jamie, Hewitt a rupt logodna cu actorul Ross McCall, care a apărut la rândul lui în serialul Mesaje de dincolo'. La sfârşitul lunii martie, Jennifer îşi lansează cartea The Day I Shot Cupid', în care vorbeşte despre relaţiile ei, dar şi despre moda de a-ţi decora zonele intime cu cristale Swarovski.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare