; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Love Hewitt e la dietă de Sărbători

14 December 2011

Actriţa de 32 de ani se va feri de obişnuitele tentaţii din preajma Crăciunului pentru a se menţine în formă pentru noul ei proiect TV, în care va avea scene fierbinţi!

Vedeta din serialul „Mesaje de dincolo' a dezvăluit că a început deja să ţină o cură pentru a fi în formă în ianuarie, atunci când încep filmările la „The Client List', o serie care va adapta filmul cu acelaşi nume din 2010, în care tot ea a fost protagonistă.

Jennifer va juca o mamă singură care e nevoită să se prostitueze pentru a supravieţui, aşa că va avea o mulţime de scene de sex. „Voi fi mai mult în lenjerie', a explicat ea pentru revista People, „aşa că am început deja să fac exerciţii de fitness. Nu o să mănânc de Sărbători!'.

O gurmandă auto-declarată, Hewitt va suferi, deci, în decembrie, după o lună noiembrie la fel de nefastă, în care ultimul ei iubit, actorul Jarod Einsohn, s-a despărţit de ea printr-un… SMS! Din fericire pentru ea, anul 2012 promite să fie de bun augur, măcar din punct de vedere profesional: după debutul serialului ei sexy, Jennifer va apărea şi în producţia „Hot in Cleveland', în care protagonist e Joe Jonas.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare