; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Love-Hewitt are un nou iubit?

22 April 2012

Jennifer Love-Hewitt ar fi renunțat la viața de una singură și ar fi acceptat să înceapă o relație alături de colegul ei de filmări de la „The Client List', scriu cei de la National Enquirer. Asta deși actrița s-a lăudat recent că este singură și că nici nu ar avea timp de întâlniri romantice.

Conform tabloidului american, Hewitt nu și-ar fi dorit ca presa să afle de relația ei cu Brian Hallisay.

„E foarte atentă și nu vrea să treacă la pasul următor cu un tip până când nu e sigură că relația va dura', a spus o sursă citată de celebs.gather.com.

Actrița din „Buffy, spaima vampirilor' a avut mult ghinion în trecut în viața personală, ea nereușind niciodată să ajungă în fața altarului (deși a fost foarte aproape să se mărite cu Ross McCall, n.r.).

„Jennifer a ajuns să creadă că a fost blestemată, dar crede că Brian ar putea fi „alesul'… Ea spune că Brian e genul de bărbat pe care trebuie să-l păstrezi. Doar că acum, îl ține doar pentru ea', a spus sursa.

S-a înscris pe un site matrimonial?

Luna trecută, s-a zvonit că Jennifer Love-Hewitt o duce așa de rău încât a ajuns să se înscrie pe un site matrimonial, pe care a și ales să îl reprezinte. Cu toate astea, reprezentantul ei nu a recunoscut informațiile.

Actrița a scris pe Twitter că singura problemă din viața ei este că nu are deloc timp pentru a avea un iubit.

Cel mai recent serial îi ocupă tot timpul

„The Client List' este o serie care adaptează pentru micile ecrane filmul omonim din 2010, în care tot Jennifer Love Hewitt a fost protagonistă (rol pentru care a primit chiar o nominalizare la Globul de Aur).

Pentru rolul din „The Client List', actrița de 33 a fost nevoită să țină o cură de slăbire drastică. „Voi fi mai mult în lenjerie', a explicat Hewitt pentru revista People.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare