Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, zi de naștere fără Ben Affleck. Toate detaliile despre petrecerea fastuoasă a artistei

Jennifer Lopez, zi de naștere fără Ben Affleck. Toate detaliile despre petrecerea fastuoasă a artistei
13

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez și-a petrecut ziua de naștere într-un mare fel, cu o petrecere cu tematică „Bridgerton”. Artista a implinit 55 de ani miercuri, 24 iulie, însă a sărbătorit fără soțul ei. Ben Affleck nu a fost prezent la petrecere, Iată toate detaliile.  

Jennifer Lopez, zi de naștere fără Ben Affleck 

Jennifer Lopez și-a petrecut ziua de naștere în Hamptons. Artista, care a implinit 55 de ani miercuri, 24 iulie, și-a sărbătorit ziua de naștere cu prietenii și familia. În timp ce petrecerea cu tema Bridgerton din Hamptons a ținut prima pagină a ziarelor în weekend, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că de fapt cântăreața și-a început weekendul aniversar duminică, 21 iulie, cu un prânz în aer liber. 

Lopez a rezervat un restaurant italian după ce l-a vizitat la începutul săptămânii, rezervând barul în aer liber al localului și zona de terasă – numită Amalfi Terrace – pentru 20 dintre cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei sale. Printre invitați s-au numărat cei doi copii ai ei, gemenii Max și Emme, în vârstă de 16 ani, precum și sora ei Lynda, managerul ei de lungă durată Benny Medina și „alți prieteni”, conform sursei din interior. Sursa a confirmat, de asemenea, că soțul lui Lopez, Ben Affleck, nu a fost prezent. 

Jennifer Lopez, în timpul Săptămânii Modei de la ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Lopez a uimit într-o rochie albă, brodată cu flori, și a împărtășit „povești sincere din trecutul ei” cu petrecăreții, spune insiderul Us.  

Cu toate acestea, un prânz italian somptuos nu a fost doar o parte din activitățile aniversare ale lui Lopez, care a găzduit sâmbătă, 20 iulie, o petrecere cu tema Bridgerton la casa sa din Hamptons. Printre invitații fotografiați intrând la petrecere îmbrăcați în haine regale de epocă s-a numărat și mama lui Lopez, Guadalupe Lopez, cu o rochie albastră cu dantelă albă. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, pe punctul de a divorța 

Pe de altă parte, Lopez și Ben, în vârstă de 51 de ani, „încă locuiesc separat”, iar relația lor rămâne în aer, în timp ce încearcă să vândă casa lor comună din L.A. „Încă nu s-a decis nimic în ceea ce privește divorțul, dar vânzarea casei este primul pas”, a concluzionat sursa. 

Știrile privind separarea dintre Ben și Jennifer au apărut în luna mai, când o sursă a declarat că cei doi se confrunta cu „probleme” în căsnicie, în timp ce Lopez se pregătea pentru turneul This Is Me…Live, care ar fi fost primul ei turneu din ultimii ani. Cu toate acestea, turneul a fost ulterior anulat. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton