; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

JLo l-a speriat pe Casper Smart: vrea un copil!

07 June 2012

Jennifer Lopez mai vrea încă un copil, asta până nu e prea târziu. Vedeta de 43 de ani a început să îl bată la cap pe iubitul ei, Casper Smart, referitor la o posibilă sarcină. Dansatorul de doar 25 de ani s-a speriat însă la gândul că ar putea deveni tată, scrie National Enquirer.

Cântăreața a lăsat să se înțeleagă, într-un interviu recent, că ceasul ei biologic a început să ticăie, iar asta a provocat deja probleme în relația ei cu Casper Smart. Acesta „nu are absolut niciun gând să devină tată', a spus o sursă apropiată dansatorului.

„El a avut un șoc atunci când a citit comentariile lui Jennifer', a mai spus persoana citată, care a mai mărturisit că cei doi au avut discuții aprinse pe tema asta. Chiar dacă JLo se grăbește să devină mamă pentru a treia oară, se pare că iubitul ei ar mai vrea să aștepte vreun deceniu până la fericitul eveniment.

„Casper i-a spus că este prea tânăr să fie tată și că acum e momentul să se concentreze asupra carierei', a completat sursa.

Speriată de reacția lui Casper, Jennifer Lopez ar fi dat înapoi și i-ar fi explicat acestuia că nu a fost vorba decât de o neînțelegere. O eventuală sarcină, ar fi spus JLo, ar fi o „binecuvântare', dar asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple prea curând.

Jennifer Lopez mai are doi gemeni (Max și Emme) în vârstă de patru ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare