; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez vrea să se mărite cu Casper Smart

04 May 2012

Jennifer Lopez, care trăiește o poveste de iubire de aproape șase luni cu dansatorul ei, Casper Smart, se va mărita curând. Cel puțin așa lasă de înțeles prietenii artistei.

O sursă citată de Us Weekly a spus că Lopez „le spune tuturor prietenilor ei că vrea să fie soția lui Casper. Este sigură că vrea să fie cu Casper tot restul vieții ei'.

Între timp, cântăreața de 42 de ani  se pregătește pentru primul ei turneu mondial, în care va cânta alături de Enrique Iglesias. În cursul unei conferințe de presă care anunța marele eveniment, ea a recunoscut că iubitul ei va avea o funcție importantă în organizarea show-ului, scrie femalefirst.co.uk.

„La coregrafie lucrez cu Jamie King, dar și cu Casper Smart. Va fi un show grozav, grozav', a spus Jennifer Lopez.

Ea a mai spus că acest turneu „este puțin cam înfricoșător'.

„De fiecare dată am făcut câte puțin din asta, câte puțin din cealaltă, dar acesta va fi un an muzical foarte important pentru mine', a spus Jennifer Lopez.

Turneul va începe cu un spectacol la Montreal, pe 14 iulie. Jennifer Lopez a anunţat doar datele şi oraşele din America de Nord unde va susține concerte, celelalte oraşe şi date urmând să fie făcute cunoscute în zilele următoare.

Să fie acest an mai aglomerat și mai important tocmai din cauza nunții ei cu Casper Smart? Nu ne rămâne decât să așteptăm.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare