Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, vacanță departe de Ben Affleck. În ce ipostaze provocatoare a fost surprinsă pe un iaht, în Italia

Jennifer Lopez, vacanță departe de Ben Affleck. În ce ipostaze provocatoare a fost surprinsă pe un iaht, în Italia
6

de Roxana Mirea,

Încurcate sunt căile iubirii. Jennifer Lopez s-a bucurat de o vacanță pe cinste, în Positano, Italia, departe de soțul ei, Ben Affleck. Artista s-a pozat pe un iaht, într-un costum de baie alb, bucurându-se de timpul petrecut alături de prietenii ei. Pe de altă parte, soțul ei a fost surprins fără verighetă. 

Jennifer Lopez, vacanță departe de Ben Affleck 

Jennifer Lopez petrece timp departe de soțul ei, Ben Affleck, și se bucură de soare și relaxare în Europa. O sursă a declarat pentru ET că Lopez, în vârstă de 54 de ani, avea nevoie de o schimbare de ritm și de peisaj, așa că a optat pentru o vacanță cu prietenii ei. 

„Jen iubește vacanțele în Europa în timpul verii. A fost frumos pentru ea să experimenteze o schimbare de ritm și să aibă o perioadă de respiro”, spune sursa. „S-a distrat de minune cu prietenii ei. Le place să meargă la cine distractive, să se culce târziu, să stea la soare, să se îmbrace elegant, să danseze și să facă cumpărături.” 

Sursa adaugă că toate aceste activități nu sunt chiar pe placul lui Affleck. „Asta nu a fost niciodată ceva ce să-i placă lui Ben, chiar și atunci când el și Jen nu aveau nicio problemă”, adaugă sursa. „Jen nu lasă faptul că Ben nu este acolo să o doboare.” 

Actrița din „Atlas” a fost văzută făcându-și selfie-uri pe un iaht în Positano, Italia, pe 20 iunie. Cântăreața purta un costum de baie alb și pantofi cu toc și purta verigheta. Lopez părea foarte bine dispusă pe vas în timp ce dansa cu prietenii.     

În ceea ce îl privește pe soțul ei, acesta a lipsit cu desăvârșire din vacanță. În schimb, Affleck a fost văzut în weekend petrecând timp în Los Angeles. Sâmbătă, actorul a luat cina cu fiica sa și a fostei soții Jennifer Garner, Violet, în vârstă de 18 ani. Affleck nu și-a purtat verigheta. Cu toate acestea, o zi mai târziu, a fost văzut purtându-și verigheta când a ajuns la birou.    

Ben Affleck, surprins fără verighetă

Jennifer Lopez și-a continuat luni vacanța europeană. Cântăreața a participat la spectacolul Christian Dior Haute Couture Fall/Winter 2024-2025 în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Ea a purtat o rochie maro cu pelerină, pe care a asortat-o cu mănuși din piele neagră și ochelari de soare supradimensionați. 

Jennifer Lopez, în timpul Săptămânii Modei de la ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi la un pas de divorț 

Acest timp petreecut unul departe de celălalt vine pe fondul zvonurilor de despărțire. În mijlocul speculațiilor, cuplul – care s-a căsătorit în 2022 – a făcut front comun, ieșind în oraș și Lopez postând un mesaj drăguț de Ziua Tatălui în onoarea soțului ei. Cu toate acestea, cuplul încearcă să își vândă casa de 60,8 milioane de dolari din Beverly Hills, la doar un an după achiziționarea reședinței, potrivit ET. În mai, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru ET că Affleck și Lopez erau prea conștienți de problemele lor și încercau cu disperare să își salveze căsnicia.   

Ben și Jen nu vor să divorțeze”, a împărtășit sursa, adăugând că cei doi „spun că nu vor, dar relația lor pur și simplu nu funcționează în acest moment. Nu au terminat încă și vor să repare lucrurile pentru că se iubesc, dar amândoi sunt nefericiți.” 

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton